reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Láska přes Palm

18.2.2004, Jakub Marek, článek
Láska přes Palm
Není pochyb o tom, že handheldy společnosti palmOne patří s více než dvaceti šesti miliony celosvětově prodanými kusy k hlavnímu proudu v oblasti PDA. PalmOne je ovšem přesvědčena, že mnoho lidí si ani neuvědomuje, jakou důležitou roli její přístroje v životě člověka hrají. Kromě pomoci při organizování pracovních povinností slouží totiž často jako prostředky k vytváření milostných vztahů. Aby své tvrzení dokázala, učinila společnost palmOne s pomocí informačního serveru PalmInfocenter online průzkum na toto téma. Jaké jsou jeho výsledky?
Z průzkumu, během kterého se za čtyři dny shromáždilo více než tisíc odpovědí, vyplývá, že 73% účastníků poznalo jiné lidi nebo se s nimi dalo do řeči díky svému handheldu či chytrému telefonu a 67% účastníků tvrdí, že handheld hraje důležitou roli v jejich milostném vztahu.

Respondenti průzkumu kromě odpovědí na otázky poslali také stovky vlastních příběhů o tom, jak si pomocí handheldů plánují svatby, píší a posílají básně, uchovávají fotografie svých partnerů a dokonce je i žádají o ruku.

Při příležitosti oznámení výsledku průzkumu uvedla společnost palmOne na trh svou vlastní aplikaci na "správu vztahů". Program LQ Meter (LQ značí Love Quotient - kvocient lásky) slouží uživatelům k osobnímu hodnocení přitažlivosti svého partnera či k bezdrátovému sběru informací o své vlastní přitažlivosti od ostatních uživatelů. Hodnocené vlastnosti je možno přizpůsobit vlastním potřebám; standardně jsou to oči, obličej, tělo, smysl pro humor a osobnost. LQ Meter je k dispozici zdarma na stránce palmOne (Nároky: Palm Tungsten C, Palm Tungsten E, Palm Tungsten T, Palm Tungsten T2, Palm Tungsten T3, Palm VII, Palm VIIx, Palm Zire, Palm Zire 21, Palm Zire 71)
reklama