reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Lenovo uvádí nové desktopy i All-in-One

24.5.2012, Jan Vítek, aktualita
Lenovo uvádí nové desktopy i All-in-One
Společnost Lenovo představuje nové počítače typu desktop, čili ThinkCentre M92p/M72e, a pak také typu All-in-One v podobě ThinkCentre M92z. Založeny jsou na aktuální generaci (tedy 3. generaci) procesorů Intel vPro (Core i7/i5) a hned na...
Společnost Lenovo představuje nové počítače typu desktop, čili ThinkCentre M92p/M72e, a pak také typu All-in-One v podobě ThinkCentre M92z. Založeny jsou na aktuální generaci (tedy 3. generaci) procesorů Intel vPro (Core i7/i5) a hned na první pohled zaujmou malými rozměry, což je tedy u typu All-in-One samozřejmost.





ThinkCentre M92p podporuje připojení až čtyř monitorů najednou v režimu mozaika nebo třech nezávislých monitorů. Oba modely, tedy M92p/M72e, mohou nést tradiční pevné disky nebo SSD, dále využívají integrovanou grafiku, rozhraní USB a Wi-Fi. Nechybí ani Lenovo Enhanced Experience 3 pro Windows 7 (EE3) a jeho rychlejší spuštění.





Ochranu dat zajistí čip TPM a RAID 0 a pak je připravena i aplikace PC Cloud Manager spřažená z technologií vPro. Díky ní mohou správci řídit více PC vzdáleně pomocí webového rozhraní. Oba počítače také mají certifikace EPEAT Gold, UL Environment Gold, Energy Star, GREENGUARD a Cisco EnergyWise.





Dále se zpráva věnuje ThinkCentre M92z AIO, který zahrnuje 23" displej typu IPS, jako procesory se uplatní Core vPro i7 a uživatel dostane také 1TB pevný disk či SSD a také možnost uplatnit samostatnou grafiku AMD Radeon. Pro komunikaci se bude hodit také vestavěná webkamera, zvuk posílí Dolby Advanced a nechybí ani Wi-Fi.

Desktopy ThinkCentre M92p/M72e i All-in-One počítač ThinkCentre M92z budou k dispozici na našem trhu od července 2012. Ceny ještě nebyly uvedeny.

Zdroj: TZ Lenovo
reklama