reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Lian Li PC-7N: klasický middletower

18.2.2016, Jan Vítek, aktualita
Lian Li PC-7N: klasický middletower
Lian Li si tentokrát připravilo klasicky vypadající počítačovou skříň, kterou vyšle na trh pod označením PC-7N. Jde o middle tower připomínající nám modely, které tato firma vyráběla před lety, ovšem její interiér je moderní.
Lian Li PC-7N je jako obvykle celohliníková skříň, která má tentokrát velice strohý vzhled, k čemuž přispívají čtvercové otvory tvořící přední rošt pro dva ventilátory. Lian Li zde také zase jednou využilo ochrannou mřížku zadního ventilátoru vyrobenou z drátu, což je příklad, kterého se bohužel ostatní výrobci nechytli.





Uvnitř ale narazíme na moderní pojetí diskových a SSD pozic s pomocí individuálně zavěšených rámečků, které tak můžeme a nemusíme nechat na místě, pokud je nebudeme využívat. Stejně tak se myslelo na bezšroubkovou montáž a vodní chlazení. Diskové pozice jsou vybaveny gumovými podložkami pro tlumení vibrací a z levé strany skříně je podporuje jedna vertikální vzpěra jištěná jedním přítlačným šroubkem.





Hlavní vlastnosti skříně Lian Li PC-7N jsou tedy následující. Skříň podporuje základní desky ATX a Micro ATX, v základu až čtyři pevné disky nebo stejně tolik SSD, jejichž pozice můžeme přesouvat, pak tu je podpora až 280mm radiátoru vodního chlazení s celkovou tloušťkou 60 mm, přičemž v základní podobě má skříň dva přední a jeden zadní 120mm ventilátor.





Dovnitř můžeme nacpat až 370 mm dlouhé karty, dále až 170 mm vysoký procesorový chladič a napájecí zdroj s hloubkou 270 mm. Vrchní I/O panel má malá dvířka a základní nabídku dvou USB 3.0 a dvou audio konektorů, přičemž tlačítka Reset a Power jsou nekrytá, což může být s domácím zvířectvem občas problém. Rozměry samotné skříně jsou 500 x 473 x 210 mm (H x V x Š) a hmotnost 5,2 kg. Jako obvykle budeme mít na výběr mezi černou a stříbrně zbarvenou verzí skříně, které budou k dispozici v Evropě na konci března za cca 3000 Kč.

Zdroj: Hexus.net
reklama