reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Lian Li představuje netradiční skříň PC-V650

7.8.2012, Jan Vítek, aktualita
Lian Li představuje netradiční skříň PC-V650
Společnost Lian Li v poslední době neúnavně představuje nové a nové skříně a ta nejnovější z nich dostala označení PC-V650. Jedná se o netradiční model (na dnešní poměry) pro základní desky ATX s postranní pozicí napájecího zdroje, díky...
Společnost Lian Li v poslední době neúnavně představuje nové a nové skříně a ta nejnovější z nich dostala označení PC-V650. Jedná se o netradiční model (na dnešní poměry) pro základní desky ATX s postranní pozicí napájecího zdroje, díky čemuž je kratší než většina ATX skříní.





Její rozměry jsou 427 x 360 x 251 mm (H x V x Š) a hmotnost jen 5 kg, protože je pochopitelně vyrobena z hliníku. Uvnitř se nachází místo pro 230 mm dlouhý zdroj umístěný vedle přídavných karet (pro ně je tu standardních 7 záslepek), kvůli čemuž je skříň nižší, ale dost široká. Stále se do ní vejde až sedm 3,5" disků a také čtyři 2,5" zařízení, přičemž spodní pozice pro čtyři disky může být vyjmuta, abychom mohli využít až 370 mm dlouhé karty. Pro 5,25" mechaniku nebo jiné zařízení je připravena jedna pozice.





PC-V650 využívá pro chlazení dva 140mm ventilátory za předním panelem, které foukají přímo na pevné disky, pak je tu další stejně velký ventilátor nahoře a klasický 120mm vzadu. Výška procesorových chladičů je omezena na 120 mm, což nám dává určité limity především pro věžovité chladiče.





Přední panel pak nese jeden port USB 3.0, dva USB 2.0, dva audio pro sluchátka a mikrofon a také čtečku karet. Cena byla stanovena na 199 USD a dostupnost v Kanadě a USA na konec tohoto měsíce.

Zdroj: techPowerUp
reklama