reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Lite-On si drží přední pozice na trhu s vysokorychlostním vypalovaním

31.7.2007, Marek Štelčík, aktualita
Lite-On si drží přední pozice na trhu s vysokorychlostním vypalovaním
Společnosti Royal Philips Electronics a Lite-On IT Corporation, které vyrábí mechaniky Lite-On potvrdili přední pozici ve vysokorychlostním vypalování. Konkrétně tedy společnost se společným majetkovým základem nesoucí název PLDS (Philips...
Společnosti Royal Philips Electronics a Lite-On IT Corporation, které vyrábí mechaniky Lite-On potvrdili přední pozici ve vysokorychlostním vypalování. Konkrétně tedy společnost se společným majetkovým základem nesoucí název PLDS (Philips and Lite-On It Digital Solutions). Lite-On je první značkou na trhu, která představila 20x rychlostní DVD vypalovačku, ta nahradila v minulosti 16x rychlostní standard. Jedna z těchto interních mechanik nabízející 20x rychlostní záznam je LH-20A1P a představena byla letos.


Jelmer Veldman, manažer marketingu společnosti PLDS, oznámil: "Ihned po představení nové 20x rychlsotní vypalovačky DVD jsme zaznamenali nebývalý zájem, což vedlo ke zvýšení našeho podílu na trhu. Těší nás, že budeme výrobu této řady rozšiřovat. Po spojení těchto dvou společností byla představena společností PLDS řada mechanik. Patří sem například LH-20A1H (interní 20x DVD vypalovačka podporující technologii LightScribe), LH-20A1S (opět 20x rychlostní DVD interní vypalovačka, tentokrát pro Serial ATA) a LH-20A1PU (také 20x rychlostní DVD vypalovačka, v tomto případě však externí a podporující funkci EZ-DUB umožňující kopírování a uchovávání dat pouze jediným kliknutím. Vypalovačka může být připojena k PC s kabelem USB 2.0). Společnost oznámila, že ekonomické výsledky hospodaření budou představeny v blízké době.

Zdroj: PLDS
reklama