reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

MSI MAG Pylon: temperované sklo, kam se podíváš

24.4.2018, Jan Vítek, aktualita
MSI MAG Pylon: temperované sklo, kam se podíváš
Společnost MSI neznáme zrovna jako výrobce skříní, a to jednoduše proto, že donedávna žádnou na svých stránkách nenabízela. Nyní však přibyla do její nabídky skříň MAG Pylon a také její levnější odnož MAG Bunker. Co nabízí?
MSI už jistě má s výrobou skříní své zkušenosti, a to jednoduše proto, že jde také o výrobce desktopových počítačů, a to především herních s výrazným designem. Stačilo tak vyrobit skříň v podobě samostatné komponenty, a to právě MAG Pylon a levnější MAG Bunker. V obou případech jde o modely patřící do "Gaming Gear", čili mezi herní skříně a Pylon je z nich ta lépe vybavená a samozřejmě i dražší. 
 
 
MSI MAG Pylon patří mezi middletowery a její objem je 45 litrů. Nelze očekávat subtilní skříňku, však její pravou i levou bočnici plus přední panel tvoří 4mm temperované sklo a to bude něco vážit, i když zbytek konstrukce je tvořen pouze 0,6mm SPCC plechem. Vepředu se také ukazují tři RGB podsvícené 120mm ventilátory, jež jsou pochopitelně synchronizovány pomocí softwaru MSI Mystic Light. 
 
 
Na snímku zachycujícím skříň z boku to vypadá, že je nahoře užší, ale to nejspíše jen někdo odbyl úpravu fotografie. Skleněné panely jsou přimontovány pomocí šroubků s velkými hlavičkami a na místech vstupu vzduchu k ventilátorům jsou schovány magneticky přichycené prachové filtry. 
 
 
Celkem je zde šest ventilátorových pozic, a to tři zmíněné vepředu, jedna vzadu a dvě nahoře. Rozměry skříně jsou 440 x 218 x 470 mm (H x Š x V) a hmotnost 8,4 kg. Uvnitř je místo pro základní desky formátu ATX, Micro ATX nebo Mini ITX, vrchní I/O panel nese po dvou konektorech USB 2.0 a 3.0, dva audio konektory a nezbytná tlačítka a kontrolky.  
 
Dovnitř se vejdou dva desktopové pevné disky nebo až šest 2,5" zařízení, grafická karta může mít na délku maximálně 370 mm a chladič procesoru na výšku 165 mm. Přední 120mm ventilátory můžeme vyměnit za dva 140mm kousky a to samé platí pro vrchní, i když v jejich případě nemáme co měnit, protože v základní nabídce nejsou. 
 
Jak se ale liší MSI MAG Bunker? V podstatě jde o stejnou skříň, ovšem na místě pravé bočnice je v jejím případě kovový panel a také tu nenajdeme přední podsvícené ventilátory, jinak jde o to samé. Co se týče cen a dostupnosti na trhu se zatím nedozvíme nic. 
 
Zdroj: Hexus.net


reklama