reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Ninja, PUBG a Nuka-Cola: tematické skříně od NZXT

10.8.2018, Jan Vítek, aktualita
Ninja, PUBG a Nuka-Cola: tematické skříně od NZXT
NZXT si připravila nové skříně, které mají zaujmout zákazníky hledající výrazný design a také fanoušky hry PUBG nebo série Fallout. Vedle toho tu máme také tematické "brnění" pro základní desku N7 Z370.
Pokud si totiž nevzpomínáte, společnost NZXT nedávno zvýšila své ambice a stala se výrobcem značkových základních desek a hned představila model N7 Z370, i když pravým výrobcem má být společnost ECS, která však nemá mezi uživateli, co něco pamatují, zrovna dobré jméno. Tato deska byla vybavena krytem, jenž nám zastíní výhled na většinu její plochy a nyní už víme, že NZXT to udělala i proto, aby mohla prodávat speciální verze krytů, jako je následující Nuka-Cola. 
 
 
Takové kryty samozřejmě nemají žádný praktický význam, i když v minulosti se někteří výrobci chlubili, jak s pomocí krytů a ventilátorů vhánějících pod ně vzduch dokáží lépe chladit komponenty desky. Zde tomu bude spíše naopak. 
 
 
Vedle toho tematické zpracování počítačových skříní už působí lépe, protože nejde o zbytečnost v podobě speciálního kusu plastu v ceně 50 dolarů. Nejdříve se podíváme na skříně H700i Ninja a H700 PUBG, které už mají proudit na trh a založeny jsou na výchozím modelu, který byl představen letos na jaře.
 
 
H700i Ninja Edition s cenou 250 dolarů byla navržena ve spolupráci s jistým Tylerem "Ninja" Blevinsem a pokud jako já netušíte, kdo to má být, pak by mělo jít o světově známého streamera. Mimochodem, že jde o model H700i, můžeme oproti H700 očekávat navíc ovladač otáček ventilátorů a RGB podsvícení plus samotné RGB diody. 
 
 
 
V případě H700 PUBG Edition není třeba nijak zvlášť vysvětlovat, co se stalo vzorem. Jde o stále aktuální MMO herní hit a tato skříň v podobě krabice se zásobami nás přijde na 200 dolarů. NZXT přitom vyrobí pouze 2000 kusů, a to pouze pro USA, což je zvláštní, když PUBG je extrémně populární především v Číně. 
 
 
Asi nejhezčím designovým přírůstkem je H700 Nuka-Cola v ceně 300 dolarů a i pro ni platí omezený počet kusů na 2000, přičemž tentokrát bude daný produkt i s krytem pro základní desky k dispozici po celém světě. 
 
 
Zdroj: Hexus.net


reklama