reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně
Komentáře od Nitram1980CZ
Měl jsem od nich 2 grafiky v Red Devil edici ­(6700 a 6800xt­) a nádherně tiché naprostá spokojenost. Pokud budu kupovat RX 7900 tak se jako první poohlédnu po Red Devil edici.
Odpovědět0  0
Spíš 12­-13 000kč i já se na něj těším co předvede.
Odpovědět1  0
Ještě se mluví o tom že tato nová RTX 3060 bude jenom s 6GB paměti a pokud to tak bude tak je to dost slušný úlet. ­(ha v článku to je uvedeno přehlédl jsem se)
Odpovědět0  0
Ted hodně záleží na ceně jakou jim nahodí,upřímně sám čekám na 7800X3D verzi u těch čipletovích verzí se dost bojím jak s nimi bude spolupracovat windows a přiřazovat hry těm správným jádrům s 3D pamětí no snad se jim to povede a vše bude pracovat ke spokojenosti všech. Jak je to vlastně s 12ti jádrem to každý čip má 6 jader čili to bude 6jádro s vrstvenou pamětí ? nebude to slabší oproti čistému 8 jádru ?
Odpovědět0  0
V nových konzolích nebude RX 7900 spíš nějaký ekvivalent RX 7600 tedy aspon podle mne.
Odpovědět1  0
Ano,nicméně se toho může chytnout i někdo jiný a díky tomu cenu klesne ´.
Odpovědět0  0
Já bych to tak neodsuzoval,už jsem se setkal s několika lidmi co si to zapoměli sundat nebo otevřít a bylo jenom slyšet jak se rozčilují proč to nejde.
Odpovědět2  2
BISON: ????????? jo jasně a ted tu o karkulce. ???‍⚕️
Odpovědět8  2
Od AMD Robert Hallock potvrdil že v té ukázce dema bylo použito vodní chlazení.
Odpovědět1  0
Eskymak: To sice ano jenže bohužel výrobci nás více méně zásobují spíš prosklenými skříněmi než neprosklenými protože je to modernější. Mám vyhlédnuté dvě skříně s pořádným chlazením přesně co mi i velikostně vyhovují jenže se dělají pouze prosklené. Nejsem příznivec cirkusového osvětlení a nikdy jsem ani nebyl pro mne je to rušivý element.
Odpovědět0  1
Jistě že nevěřím ale z mého komentáře zmizeli smajlíci jinak by jste ho hned pochopil už se mi to stalo několikrát a proto vyzněl jinak.
Odpovědět0  0
A jé to zas vypadá na novou Intel pohádku nebo snad horor ?. Byl by docela trapas kdyby do konce roku nic nevydaly to už by jim snad pak nikdo ani nevěřil.
Odpovědět2  1
honza1616@ a má vůbec cenu dnešní procesory taktovat ?? už samy o sobě jsou výkonné dost, kolik to přidá 5% výkonu a 40­-50% spotřebu ? absolutní nesmysl je taktovat.
Odpovědět3  0
Také jsem se v těch grafech moc neorientoval ­( no spíš vůbec­) tak jsem šel na stránku od kut jsou ty grafy převzaty a je to tam mnohem přehlednější. Mezi těmito kartami se právě rozhoduji pro rozlišení 1440p takže se mi ten test akorát hodil a jelikož mi je jedno jakou mám značku grafické karty v pc tak tentokrát půjdu na 80% do nVidie RTX 3070 ­(možná 3070Ti­)
https:­/­/www.techspot.com­/review­/2438­-geforce­-rtx­-3070­-vs­-radeon­-6700­-xt/
Odpovědět1  0
Mohu se zeptat na čem či v čem jste psal váš komentář v chrome, firefoxu i edge mi to u vašeho příspěvku ukazuje místo písmen klikyháky a naprosté nesmysly díky za odpověd.
Odpovědět3  0
No řekl bych že u rusáků ted jo
Odpovědět6  0
Je to chyba u mne v prohlížeči nebo tam v tom komentáři od @peteb máte taky divné klikyháky
Odpovědět6  0
Popravdě jedu ted nouzově na GTX 750 Ti a tuto RX 6500XT bych hned bral jelikož mám desku s PCIe 4.0 pokud bych měl verzi 3.0 tam už bych dost přemýšlel jestli ji vzít. Co jsem koukal na testy tak v PCIe 3.0 je to dost katastrofa snímky nižší o cca 10­-30 FPS a tam už by to bylo znát, kdo má PCIe 4.0 tak bude více méně v pohodě a proboha kdo normální by na této kartě zapínal ray tracing by měl navštívit Dr. Chocholouška vždyt s tím mají problémy pořádně i karty mnohem výkonnější ­( no nová generace je na tom už líp)
Odpovědět3  2
to sice ano schovává jenže pokud je u torrentu uvedeno ­"spiderman_net_putidomoi.torrent.exe­" tak by mu to mělo docvaknout že je něco špatně NE ??
Odpovědět0  0
jenže co to muselo být za trotla že si stáhl film s koncovkou .EXE to snad musí být jasné každému že to není koncovka žádného formátu filmu.
Odpovědět3  0
Jo jenže kolik normálních uživatelů asi tak tuší že někde v biosu je přepínání na to aby procesor běžel na proklamovaných 65W a ne 160W ???
Odpovědět3  0
No řekl bych že hlavně bude záležet z čeho bude složený, atomovka nemusí být vždy nejlepší nápad. Nejlepší by bylo kdyby se vymyslela technologie která by dokázala na dálku analyzovat složení toho asteroidu a až pak se rozhodnout jestli vůbec na něj bude ta atomovka účinná.
Odpovědět0  0
A RTX 4090 jen 500­-650W žádný rozdíl :­)
Nehledě na to že RTX 3090 si bere už i ted víc než 400W v New World
Odpovědět13  1
OK díky za odpověd.
Odpovědět0  0
Jak to vlastně bude se sloty pro paměti DDR4 půjdou dát do slotů DDR5 nebo tam budou sloty pro oboje paměti ? či budou desky jenom se sloty DDR4 a DDR5 zvlášt ?
Odpovědět0  0
Tohle už Intel říkal tolikrát že ho snad nikdo rozumný nemůže brát vážně.
Odpovědět12  0
V lednu ? to je FAKT uklidnující.
Odpovědět1  0
Doufám že bude někde nějaká recenze, vypadá to na slušnou obludu ­(v dobrém slova smyslu­) pokud bude k sehnání rád to monstrum koupím.
Odpovědět0  0
Mikrotransakce ale no tak to by si přeci Electronic Arts nedovolilo udělat
Odpovědět0  0
Myslím že se někde psalo že se na něm pracovalo ale firma to zařízla.
Odpovědět0  0
JJ jako malý jsem to četl v ABC a před pár lety jsem si pořídil velkou knihu komiksů ABC kde to všechno je a rozhodně toho nelituji.
Odpovědět2  0
Co bych dal za filmovou nebo seriálovou verzi, je to jeden z mých nejoblíbenějších komiksů.
Odpovědět1  0
Ano jsou to blbci když si myslí že to za ně bude spolehlivě řídit youtube je plno těchto trotlů co se na automatiku spoléhají. Vypadá to že se té automatice v teslách nějak nelíbí rozsvícené majáky a nějak je matou už je to několikátý případ.
Odpovědět2  0
Jo, ale pro těžaře jich mají dost at jdou dop.dele a přeji jim co nejnižší tržby.
Odpovědět4  1
Tuším že to bylo před 2 lety akce na vánoce za 4999,­- pak se cena vrátila zpět.
Odpovědět0  0
Je sranda jak všichni kritizují a odsuzují čínu, ale když se na to podíváme z druhé strany už dávno nás ve všem předběhly. Oni už ani nepotřebují kopírovat svět ale zanedlouho začne kopírovat svět od nich. Ano všechno u nich není růžové ale když se na něco zaměří tak se toho drží a prostě to dodělají a né že to nejde. Je to hlavně tím že jim do toho nikdo nekecá že to mají dělat takhle a ne jinak jako nám slavná po.ělaná EU která se do všeho sere a jen se pomalu rozpadá a oni to nevidí ani necítí.
Odpovědět1  0
To by bylo pěkné ale nevěřím tomu že by to udělaly.
Odpovědět2  1
Ne nevybrečely já jsem jinak s W10 spokojený a nemám s ním problém jen jsem poukázal na 2 problémy se kterými jsem se tam setkal za dobu co to vlastním.
Odpovědět1  0
Někdy je po dlouhé době doporučena čistá instalace než update, mohlo by to pomoct.
Odpovědět1  0
Netuším kolik mil. pc aktualizace odrovná ale já jsem měl s pc za tu dobu problém jenom 2x a to když jsem jednou měl rozházené ikony na ploše a za druhé a to mne to tenkrát hooodně rozzuřilo když jsem večer měl na pc W7 a zakázaný přechod na W10 který jsem odmítal, tak po zapnutí na mne ráno z monitoru místo W7 čučelo W10 to byl docela šok který jsem nečekal.
Odpovědět0  2
Ono by hlavně stačilo zbavit se všech náboženství a byl by klid.
Odpovědět2  0
Škoda že za tu cenu nepůjde ta RTX 3070Ti pořídit.
Odpovědět0  0
Naprostý souhlas ted je bohužel AMD cenově mimo. Ještě bych doporučil 10400f to se pohybuje kolem 3400­-3700,­- tedy pokud netrváte na tom nejnovějším.
Odpovědět0  0
Jenže já píši o 3060 a né 3080
Odpovědět0  0
pro neznalého člověka určitě.
Odpovědět1  1
Jasně jen at v tom udělají ještě větší bordel 3 nebo 4 druhy karet s označením 3060 a jiné koncovky myslím že už se v tom začíná ztrácet i samotná nvidia.
Odpovědět2  0
Mě prostě udivuje ta teplota že to to pole vydrží přeci jenom teplota kolem 100 mil. stupnů není zrovna určeno k opalování že :)
Odpovědět2  1
Popravdě se divím že se to při takové teplotě neroztavilo.
Odpovědět2  7
Tak takoví jak popisujete jsem snad ani nikdy neviděl.
Odpovědět1  0
Níže taktovaná verze 5600x bude spíš 5600 , 5700X bude spíš osmi jádro s 65W aspon si to myslím já a očekávám jejich oznámení někdy po novém roce.
Odpovědět1  0
Myslím že později vydají levnější verze bez označení X s nižším TDP cca 65W i pro osmijádro něco jako je ted 3700X
Odpovědět0  0
snajprik: pozor na označení 2K někteří hráči za toto označení považují 1080p a druzí 1440p
Odpovědět3  0
3300X jen tak nekoupíš už jsou dlouhou dobu téměř všude vyprodané sám na něj čekám téměř měsíc a asi to zruším a počkám s čím přijde nová generace procesorů od AMD a pak něco pořídím.
Odpovědět1  0
Díky za vysvětlení.
Odpovědět0  0
Proč co je špatného na tomto rozlišení ­(3440x1440­)také pokukuji po takovém monitoru a rád bych znal názor díky za odpověd.
Odpovědět0  0
Nemohly,napájení je na malém pcb které končí někde uprostřed jinak by tam musely japájet prodloužené kabílky aby to napájení bylo až dozadu a to by pod chladičem nevypadalo pěkně jestli se nepletu už to takto bylo u nějaké karty uděláno a byla to hrůza.
Odpovědět2  0
Deset ? to jste vzal kde jdete laskavě do nemocnice a tam se zeptejte kolik jich tam je a kolik jich už na to zemřelo včetně dětí vy chytráku.
Odpovědět7  4
Má teta pracuje v nemocnici a ta by vám za tyto kraviny co říkáte ­(píšete­) ihned jednu vlepila.
Odpovědět8  4
To by bylo v americe na okamžitou žalobu to si myslím ani nvidia nedovolí.
Odpovědět1  0
On Avastu ještě někdo věří :)
Odpovědět4  0
Ne je to akorát. FHD 22­- 25 palců, QHD 27­-32 palců a 4K 32+
Odpovědět4  1
Ted ještě aby grafika poposkočila výkonem a bylo by to fajn do mini pc a pro nenáročné hráče.
Odpovědět1  0
Tak to jsme dva.
Odpovědět3  0
Musíte kontaktovat firmu ­(obchod­) kde jste je kupoval občas se stane že to zpětně uznají a kod zašlou ale není to pravidlo. Pokud tuto akci nabízejí né všechny obchody ji mají.
Odpovědět0  0
Testováno s procesorem Intel Core i9­-9900K už vidím jak někdo dává tuto grafiku k tomuto procesoru a pokud ano tak by se měl jít nejspíš léčit za doktorem Chocholouškem
Odpovědět3  1
Problém je že jí netrpím od narození ale od doby co mě jeden řidič málem zabil díky němu jsem musel podstoupit několik operací mozku takže jsem rád že vůbec mluvím spoustu věcí jsem se musel učit od začátku dříve jsem mluvil několika jazyky ted jsem rád že zvládnu naši češtinu a to i chybami musel jsem opustit své předchozí pracoviště protože jsem už nebyl schopen tam pracovat a lidé na mně spíš koukaly jako na debila.
Odpovědět4  0
Ženský žádný jen porucha zvaná disgrafie omlouvám se za hloupou chybu ale prostě tam vidím něco jiného než tam je.
Odpovědět0  0
Mám konzole takže to přežiju :­) bez hraní na pc.
Odpovědět3  0
Safra at už je konec roku kdo má furt čekat nedávno mne vykradly přišel jsem o pc a tak nevím jestli postavit pc na Ryzenu 3000 nebo dočkat času a jít do 4000
Odpovědět2  0
je to tam https:­/­/free.ubisoft.com­/ stačí se přihlásit a přidat do knihovny.
Odpovědět2  0
JJ je to dříč taky ho ještě mám a hraje se na něm pořád parádně.
Odpovědět0  0
Také to tak vidím + možná i nová grafika RDNA2
Odpovědět4  0
neumí se jednoduše vrátit o ovladače zpět to neni problém problém je když mám v pc 10 her a hraji je podle nálady či chuti a pokaždé to hrát na jiných ovladačích není zábava protože hry na jedněch jdou v pohodě a na druhých ne pořád to přeinstalovávat není žádná zábava předtím jsem jel na RX 570 a do té doby nebyl s hrama žádný problém až poté co jsem přesedlal na RX 5700 takže si laskavě tu poznámku ­-­- chyba mezi židlí a klávesnicí­­-­- vemte a strčtě kam světlo nesvítí protože je to slušná blbost.
Odpovědět2  1
Zklamu vás nvidia fanatik nejsem téměř 6 let jsem měl v pc amd grafiky i procesor a dokud jsem nepřešel z RX 570 se kterou jsem neměl problém na RX 5700 tak bylo vše v pořádku a byl jsem s nimi nadmíru spokojen.
Odpovědět1  0
Mohu vědět proč jsem dostal mínusy ??
Odpovědět1  7
Pro mne už je pozdě prodal jsem RX 5700 a pořídil RTX 2070s a všechny problémy zmizely,další kartu od AMD pořídím snad s novou generací ty chyby prostě na mne byly už moc takže přeju AMD at to příště lépe odladí protože určitě přišlo zbytečně o některé zákazníky.
Odpovědět4  16
Vyměnil jsem RX 5700XT za RTX 2070super a mám taky klid všechny hry běží bez potíží jsem spokojen jen mne to mrzí předtím jsem měl sice jenom RX 570 ale s ní jsem neměl žádný problém,bohužel RX 5700 mne moc zklamala.
Odpovědět2  5
Mne to dohnalo k tomu že jsem RX 5700XT prodal a šel jsem si koupit předraženou RTX 2070S a mám klid a to jsem zastánce AMD ale to co ted předvádí s ovladači bylo už i na mne příliš ted mají u mne grafiky od AMD min. na 1­-2 roky útrum.
Odpovědět5  7
Tak to by bylo zajímavé,pokud budou za tuto cenu tak bych možná šel spíš do té RTX 2060 KO než RX 5600XT ale ještě se ukáže až jaké budou testy.
Odpovědět0  0
Asi se překlikly pravděpodobně tam má být 2002 , přeci jenom 1 GHz procesor v roce 2020 to by nebylo zrovna terno.
Ani moc prodejů by nemohly očekávat.
Odpovědět1  1
Ale nejlepší jsou lidi co si pořídí super nadupané pc a pak se jich člověk zeptá co tam mají za komponenty a oni ani neví a když později zjistí co tam mají tak se člověk jenom může smát co za šílené komponenty tam mají ale podle podle nich to je prostě super pc za šílené peníze.
Odpovědět4  0
že porazí 1070 nevěřím můžete sem prosím nahodit link to je hloupost nikde jsem na to nenarazil a to jsem prolezl dost stránek díky za odkaz.
Aha myslíte asi ve hře Battlefield V v 1080p ale i tak je to divné.
Odpovědět0  0
10nm proces trošinku zpožděn ?? dobrý for
Odpovědět5  0
No hlavně o 1000% lepší než slavný Fallout 76
Odpovědět0  0
No to já taky 2x jsem koupil použitou ­( aukro,bazoš ­) grafiku v záruce a ty problémy co jsem pak zažil s reklamací už nikdy raději novou dražší grafiku ale beze strachu z vyřizování záruky v případě poruchy.
Odpovědět3  0
Ne tady jde o to že když Intel­­/NVIDIA recykluje nic nenapíšete ale jakmile AMD hned kritizujete a píšete div ne román proč je to špatně a co si to dovoluje.
Odpovědět6  1
Tak si nejdřív něco přečti než koupíš procesory Ryzen 3000 jsou určeny hlavně pro nové desky řady B550 a X570 ve starších deskách B350­/450 a X370­/470 půjdou až po aktualizaci biosu všude se o tom psalo hlavně záleží na výrobci desky kdy vydá bios s podporou to že jsi si to nezkontroloval je tvá chyba ne AMD.
Odpovědět3  2
V celku mi to je jedno jestli budu mít PCIe4 nebo PCIe3 ale potěší to moje deska je v seznamu bude to pěkný bonus více méně za nic.
Odpovědět1  0
Zajímalo by mne za co mám ta mínus jsem vlastníkem Xone X a vím jak na tom jsem s místem krom toho mám pomalý internet takže mne nebaví si hru znovu stahovat když už nemám místo a chci si zahrát něco jiného musím něco smazat. Proto jsem si pořídil externí disk o velikosti 4TB takže konzole s 1TB a bez mechaniky je za tu cenu je prostě komedie.
Odpovědět3  0
Tak to je komedie 1TB pokud mám mít všechno digitálně tak by to chtělo aspon 2TB a ta cena je k smíchu
Odpovědět6  3
Škoda že se nedočkáme nástupce rád jsem na ní hrával cestou do práce a některé hry byly vynikající ale chápu to přeci jenom není lehké konkurovat nejnovějším telefonům kteří Vitu graficky překonávají.
Odpovědět1  0
Jenže tady byl hlavní problém ten že ze Steamu odešly 3 týdny před vydáním k Epicu a změnily i kody ke krabicovkám a to naštvalo dost lidí a tak začaly rušit objednávky protože to na Epicu ted nechtějí sám jsem zrušil objednávku a rok si hold počkám a pak koupím na steamu naštěstí je to jenom roční exkluzivita takže mám dost her co jsem ještě nehrál či potřebuji dohrát ale takhle před vydáním to změnit je prostě od nich solidní podraz.
Odpovědět16  0
Bohužel evidentně překvapila díky kvalitním hrám už i já nad začínám pomalu uvažovat a to jsem si ze začátku říkal že se nebude prodávat a ono je to docela jinak.
Odpovědět0  0
Tak vás nahradí a máte po práci :)
Odpovědět4  0