reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Notebooky Acer TravelMate P243 v detailech

25.5.2012, Jan Vítek, aktualita
Notebooky Acer TravelMate P243 v detailech
Společnost Acer nedávno vydala tiskovou zprávu popisující notebooky TravelMate P243, ovšem ta obsahovala jen málo technických podrobností. Dnes to Acer napravuje, i když se také nedozvíme všechno. Acer TravelMate P243 jsou určeny pro malé...
Společnost Acer nedávno vydala tiskovou zprávu popisující notebooky TravelMate P243, ovšem ta obsahovala jen málo technických podrobností. Dnes to Acer napravuje, i když se také nedozvíme všechno.





Acer TravelMate P243 jsou určeny pro malé a středně velké podniky nebo i domácí kanceláře. Ty nejlepší verze nabídnou třetí generaci procesorů Intel Core i5 a také grafickou kartu NVIDIA GeForce GT 630M (ne ve všech verzích) s podporou API Microsoft DirectX 11. K tomu Acer přihodí bezpečnostní řešení ProShield Security s autentizací před zavedením operačního systému (PBA) a ochranou notebooku a uložených dat od úrovně BIOSu až po aplikační úroveň. Možné je vytvořit PSD - osobní bezpečný disk se zašifrovanými daty. Ta nepotřebná, ale stále citlivá, bude možné nenávratně smazat pomocí File Shredder a pak tu je také Acer Backup/eRecovery Manager pro zálohování dat.

A zde jsou slíbené specifikace:


Model
Acer TravelMate P243
Procesor
volitelné procesory (až Intel Core i5 "Ivy Bridge")
Grafický procesor
až NVIDIA GeForce GT 630M
Ukládání dat
až 750 GB nebo větší
RAM
až 8 GB
Displej/rozlišení
14", 1366 x 768, LED podsvícení
Zvuk
stereofonní reproduktory
Ostatní
HD webová kamera, USB 3.0 s možností dobíjení ve vypnutém stavu
Připojení k bezdrátové a pevné síti
Acer InviLink Nplify 802.11b/g/n Wi-Fi CERTIFIED™
Podpora bezdrátové technologie Acer SignalUp
Bluetooth 4.0 + HS
Gigabit Ethernet, Wake-on-LAN ready
Provozní a
konstrukční odolnost
Test v prostředí s vysokou teplotou a vlhkostí, test závěsu víka, testován tlak na vrchní víko a v oblasti opření dlaní, akustický test, testován při polití kapalinou, test v pádu v zapnutém a vypnutém stavu, testována konstrukční odolnost na otřesy a vibrace, test na elektrostatický výboj, test životnosti klávesnice, test MTBF (střední doba bezporuchového provozu)


Zdroj: TZ Acer
reklama
reklama