reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Philips představí nové velké monitory na CeBITu

1.3.2013, Jan Vítek, aktualita
Philips představí nové velké monitory na CeBITu
Společnost Philips si pro představení na CeBITu chystá nové zajímavé monitory, a to především ve velkých úhlopříčkách. Představí se tak široký 29" monitor 298P4QJEB založený na technologii AH-IPS a vybavený panelem s poměrem stran 21:9....
Společnost Philips si pro představení na CeBITu chystá nové zajímavé monitory, a to především ve velkých úhlopříčkách. Představí se tak široký 29" monitor 298P4QJEB založený na technologii AH-IPS a vybavený panelem s poměrem stran 21:9. Ten umožní zobrazit signál z několika zdrojů současně, což z něj dělá především monitor pro pracovní účely. Jeho rozlišení je 2560 x 1080, kontrast 1000:1, jas 300 nit a mezi rozhraními nabídne D-Sub, DVI, Display Port a také dva HDMI.





Ještě vyšší rozlišení bude mí naopak mensí 27" model 272P4QPJKEB s 27" panelem PLS a 2560 x 1440 obrazovými body. Zabudovánu má také funkci MultiView a kromě ní rovněž 2Mpix webkameru, dvakrát DisplayPort a po jednom HDMI a DVI, Dále tu máme také USB hub se třemi porty 3.0 a polohovatelnou základnu s funkcí pivot.





Mezi představované 27" modely se zařadí také 27" Gioco 3D s technologií AH-IPS a také známým Ambi Glow. Nejspíše půjde o tento nedávno popisovaný model. Pak Philips zmínil rovněž 23" monitor s MHL, čili rozhraním pro snadné propojení se zařízením s OS Android a představí se také monitory určené pro zdravotnictví vybavené technologií DICOM D-Image.

Pokud tedy máte zájem, můžete se stavit v Hannoveru od 5. do 9. března ve stánku F51 v hale 15 na veletrhu CeBIT.

Zdroj: TZ Philips
reklama