reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Po Kingdom Come bude zdarma Assassin's Creed: Syndicate

18.2.2020, Jan Vítek, aktualita
Po Kingdom Come bude zdarma Assassin's Creed: Syndicate
Po hře Kingdom Come: Deliverance, kterou Epic Games ve svém obchodě až do tohoto čtvrtka nabízí zcela zdarma, přijde další hra, respektive dvojice her a jednou z nich bude Assassin's Creed: Syndicate. 
Mohlo by se zdát, že Epic Games najíždějí na AAA tituly, ovšem Kingdom Come: Deliverance měl být prý původně nabídnut již během loňské vánoční akce, ale došlo ke zdržení. A i kdyby ne, pak dvě takovéto hry po sobě lze ještě těžko považovat za počátek nějakého trendu, nicméně za pozornost nám nová nabídka jistě stojí. 
 
 
Ve čtvrtek odpoledne se tak nabídka her zdarma na Epic Games Store jako obvykle změní a namísto Kingdom Come: Deliverance a Aztez přijde čas na Assassin's Creed: Syndicate a Faeria. 
 
 
Nejdříve si odbudeme Faerii, hru v ceně 20 eur (Steam), která má blízko k Hearthstone, čili jde o karetní hru, jež právě na Steamu sbírá velice kladná hodnocení i díky svým taktickým a strategickým prvkům. 
 
Assassin's Creed: Syndicate je součást velice známé herní řady Ubisoftu a tento díl je zasazen do viktoriánského Londýna. Představuje také slušnou hodnotu 40 eur, ostatně nejde o zas tak moc starý AAA titul, vypuštěn byl na trh v říjnu roku 2015. Kdo tak chce, může si užít dostatek skákání po starých stavbách, mezi loděmi plujícími po Temži, po kočárech a samozřejmě také mlácení typických anglických rváčů v kostkovaných kalhotách a nebohých bobíků. Zkrátka klasika. 
 
Z vedlejšího soudku také dorazila zpráva, že platforma GOG začala prodávat moderní hry od Bethesdy, a to pochopitelně bez DRM. Při této příležitosti byly připraveny také až 75% slevy, které platí až do následujícího pondělí. Máme tu tak sérii Dishonoured a Wolfenstein k dispozici jako jednotlivé tituly, nebo celé balíčky.


reklama