reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Přichází sci-fi retro Far Cry 5: Lost On Mars

11.7.2018, Jan Vítek, aktualita
Přichází sci-fi retro Far Cry 5: Lost On Mars
Ubisoft už brzy vyšle do světa nové DLC pro titul Far Cry 5, které nás vyšle o moc dál než do malebné krajiny americké Montany. Vydáme se totiž do retro-futuristického světa na Mars v rámci Far Cry 5: Lost on Mars. 
O novém Far Cry 5: Lost on Mars pojednává také nový trailer a my už z dřívější doby víme, že toto DLC bude druhé v rámci nabízeného Season Pass, ale pořídit si je budeme moci i samostatně. V červnu přišlo první s názvem Hours of Darkness a v něm jsme si zahráli v kůži Wendella Redlera, veterána z války ve Vietnamu, ovšem stále šlo o dobře známé prostředí džungle, které sérii Far Cry rozhodně není cizí. Pak tu jsou také nezbytní zombíci, a tak se Lost on Mars svým zasazením podstatně liší od toho, na co jsme zvyklí. 
 
 
Mluvíme o retro-futuristickém světě, což vypadá jako nesmysl, ale má to svou logiku, neboť jde o prostředí obydleného Marsu ve stylu toho, jak si sci-fi svět představovali lidé v 50. letech. Rozvíjet se bude příběh dalšího obyvatele Hope County. Nick Rye je teleportován na Mars, aby pomohl svému příteli Hurkovi zastavit marťanskou invazi na Zemi. Jde pochopitelně o mimozemskou rasu arachnidů, co jiného. 
 
 
Stejně jako v případě titulu Red Dragon nebudeme moci brát vážně ani Lost on Mars, kde budeme moci využít zbraně a výbavu s názvy jako Blaster of Disaster, Taser Phazer Annihilazer, Nerve Reaper, Grape Popper, Hellfire či Morphinator. A když dokončíme toto DLC, odemknou se nám v původním titulu z Hope County i nové zbraně. 
 
 
Far Cry 5: Lost on Mars přijde 17. července pro PC, PS4 a Xbox One, a to jako součást Season Pass za celkovou cenu 30 dolarů, nebo samostatně za 10 dolarů. V srpnu pak přijde poslední DLC, čili Dead Living Zombies.
 
Vedle toho můžeme upozornit ještě na to, že Ubisoft ve spolupráci s AMD připravil patch, který na Far Cry 5 zprovozní podporu pro FreeSync 2 HDR. K tomu pochopitelně budeme potřebovat moderní Radeon v kombinaci se vhodným monitorem, což může být třeba dnes představený BenQ EX3203R.  


reklama