reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Raidmax ohlašuje herní skříň AGUSTA

16.3.2012, Michal Vysušil, aktualita
Raidmax ohlašuje herní skříň AGUSTA
Novou počítačovou skříň ohlašuje výrobce Raidmax. Skříň nese název AGUSTA a je cílena na uživatele, kteří se řadí k herní komunitě. Case je určen pro základní desky typu ATX a mini ATX. Zajímavostí je unikátní uložení pevných disků. Raidmax...
Novou počítačovou skříň ohlašuje výrobce Raidmax. Skříň nese název AGUSTA a je cílena na uživatele, kteří se řadí k herní komunitě. Case je určen pro základní desky typu ATX a mini ATX. Zajímavostí je unikátní uložení pevných disků.



Raidmax AGUSTA má na přední straně pět pozic pro 5,25“ mechaniky. Tři jsou nahoře a dvě dole, za bílými dvířky. Ty svým designem připomínají válečný štít. Skříň je uvnitř rozdělena do dvou celků. Ve spodní části je prostor až pro šest pevných disků s rozměrem 3,5“ nebo 2,5“. Horní část je určena pro instalaci pevné desky a ostatního hardware. Přední I/O panel nabízí porty USB 3.0, USB 2.0 a audio konektory.



Zadní strana skříně umožňuje osadit až sedm karet do PCI slotů. Pokud disponujete opravdu dlouhou grafickou kartou, nemusíte se u casu Raidmax AGUSTA obávat. Měla by se vejít i ta nejdelší karta na trhu. Všechny komponenty uvnitř skříně se instalují „tool-less“, tedy bez použití nářadí.



O chlazení vašich komponent se postará několik ventilátorů. Jeden, modře podsvícený, je umístěn na přední straně a má velikost 120 mm. Ten je navržen tak, aby vzduch, který do skříně přivádí, proudil rovnou ke grafické kartě. Dále zde najdeme jeden 120 mm kousek na zadní straně a dva o stejné velikosti na straně horní. Chlazení diskového prostoru obstarávají tři menší ventilátory (80 mm). Skříň je připravena také pro instalaci vodního chlazení.

Zdroj: techPowerUp
reklama