reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Red Dead Redemption 2 může v PC verzi dorazit brzy

25.9.2019, Jan Vítek, aktualita
Red Dead Redemption 2 může v PC verzi dorazit brzy
Red Dead Redemption 2 ve velice očekávané verzi pro PC by mohl na trh dorazit velice brzy, jak ukazuje další a velice velký dílek do celé skládačky. Nyní jde o informace z Austrálie, kde se Rockstar snažili zaregistrovat jistý titul Bonaire.
Příprava PC verze hry Red Dead Redemption 2 nebyla dosud oficiálně potvrzena a lze očekávat, že ani nebude, dokud nevstoupí na trh, nebo na to nebude v krátké době připravena. Nám se už však namnožilo dost důkazů o tom, že Rockstar Games si ji opravdu chystají a naposledy jsme v tomto ohledu probírali nový herní launcher pro hry tohoto studia, což je zároveň i prodejní platforma. Právě ten by mohl být předvoj, jenž by autorům a nakladateli zajistil celkově stoprocentní podíl na tržbách, aby se nemuseli dělit se zavedenými obchody. Ostatně, zda tu bude o jeden obchod a launcher víc, na tom už tolik nesejde. 
 
 
Co je tedy nového? Rockstar se snažili ještě v srpnu u Australian Classification Board registrovat jistý titul, který byl pojmenován Bonaire. Ovšem žádnou takto pojmenovanou hru si toto studio nechystá, takže komise žádost zamítla a hned nato byla žádost podána znovu, ale už pro hru Red Dead Redemption 2, která je nyní vedena samostatně vedle konzolových verzí. Nic přímo neukazuje na PC verzi, ale těžko by to mohlo být něco jiného, když verze pro Xbox One a PS4 byly už dávno klasifikovány. Ještě existuje ale malá šance, že může jít o verzi pro Nintendo Switch, o níž se mluví již dlouho. 
 
Jisté zatím je, že nová verze hry Red Dead Redemption 2 už byla australskou komisí schválena a stejně jako konzolové verze dostala označení MA 15+. Stalo se tak 20. srpna tohoto roku, přičemž verze pro Xbox One a PS4 byly komisí přijaty a označeny na začátku září 2018. Na trh nakonec přišly v říjnu, čili asi o měsíc a půl později. Takže kdybychom to měli brát jako vodítko pro to, kdy by mohla vstoupit na trh nově schválená verze Red Dead Redemption 2, jako že pochopitelně nemůžeme, mohlo by se tak stát skutečně velice brzy. 
 
Natěšení nedočkavci by ale ještě neměli jásat, ostatně vydavatel se dosud k ničemu nezavázal a má možnost čekat s vydáním této hry na vhodný okamžik, nehledě na to, že vůbec nevíme, v jakém stavu se PC verze aktuálně nachází. 
 
 
Zdroj: KitGuru


reklama