reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Roadshow NVIDIE ve znamení Crysis - soutěž o 6 karet GeForce 8800 GT: UPDATE

30.11.2007, Karel Polívka, článek
Roadshow NVIDIE ve znamení Crysis - soutěž o 6 karet GeForce 8800 GT: UPDATE
Pro demonstraci výkonu grafických karet se teď hodí nejvíce hra Crysis. NVIDIA přichystala na prosinec pro Prahu, Brno a Bratislavu roadshow, kde si budete moci zahrát Crysis na maximum a vyhrát jednu z šesti GF8800 GT. Zvýšen počet karet v soutěži.
UPDATE: na základě vysokého zájmu o účast zvýšila NVIDIA počet karet GeForce 8800 GT, které bude možné vyhrát. Namísto pouze jednoho výherce se v každém městě budou losovat dva výherci.

Rozepisovat se o samotné hře Crysis není pro tuto chvíli důležité, jelikož většina z vás je s ní už nejspíše stejně obeznámena (ať už z vlastní zkušenosti nebo z herních magazínů a pokud ne, můžete nahlédnout třeba na tuto recenzi na tiscali.games). Zaměříme se tedy pouze na zmiňovanou akci, tedy roadshow NVIDIE s možností vyhrát jednu z 6 grafických karet GeForce 8800 GT, které v současnosti patří z hlediska výkonu k tomu nejlepšímu, co je na trhu.



Akce se bude odehrávat v odpovídajících dnech vždy od 14.00 do 21.00 v předsálí Palace Cinemas v těchto centrech:

1. až 2.12: Obchodní centrum Letňany (Palace Cinemas) - fotografie a jména výherců jsou k dispozici zde
14. až 16.12: Olympia Brno (Palace Cinemas) - fotografie a jména výherců jsou k dispozici zde
21. až 23.12: Aupark Bratislava (Palace Cinemas) - fotografie a jména výherců jsou k dispozici zde

Návštěvníci si budou moci zahrát Crysis na výkonných počítačích vybavených procesorem Intel Core 2 Quad a 2 grafickými kartami GeForce 8800 Ultra v SLI režimu připojených k 52" LCD televizím Samsung (Full HD) s 5.1 ozvučením (akce bude vypadat jako Crysis na Invexu, ale na ještě lepších počítačích a větších televizích).

A samozřejmě nelze zapomenout na poměrně podstatný bonus, díky kterému budou mít registrovaní čtenáři Světa hardware možnost vyhrát grafickou kartu GeForce 8800 GT (v každém městě se budou losovat 2 z registrovaných čtenářů Světa hardware, kteří přihlásí svou učast na této akci - výherci obdrží kartu přímo na místě).


Co musí zájemce o výhru GF8800 GT udělat?


1. Vyplnit ve svém profilu na SHW své pravé jméno a příjmení (kvůli vyloučení mnohačetných registrací)
2. Přihlásit včas (termíny jsou níže) ve svém profilu na Světu hardware svou účast (postup je níže).
3. Být na této akci v místě, den a v dobu losování fyzicky přítomný.
4. Mít s sebou na této akci při losování občanský průkaz - kvůli ověření jména a příjmení v případě vylosování.
5. Mít s sebou na této akci při losování důkaz o tom, že se jedná o registrovaného čtenáře SHW - kontrolní kód ze svého profilu (tomuto je věnován text níže).

Pak už je pouze třeba doufat, že se na něj usměje štěstí a bude vylosován.


Jak se přihlásit?


Pokud se rozhodnete, že se budete chtít této akce zůčastnit a zkusit své štěstí, je třeba pro to něco málo udělat (protože možnost vyhrát je pouze pro registrované čtenáře Světa hardware):

1. Přihlašte se nyní na Svět hardware (pokud zrovna nejste) a vejděte do svého profilu (klikněte jako přihlášený na odkaz "registrace" v horní šedé liště).
2. Zobrazí se Vám registrační formulář s Vašimi údaji. V dolní části uvidíte 4 nová zaškrtávací políčka s popiskem "Chci se zúčastnit roadshow NVIDIE v duchu Crysis". Na výběr jsou možnosti:

Ano / Praha / Brno / Bratislava

V případě vážného zájmu potvrďte svou účast zaškrtnutím políčka "Ano" a také odpovídajícího města (nebo měst). Posléze formulář pomocí níže umístěného tlačítka "odeslat" odešlete. Jakmile tak učiníte, zobrazí se Vám oznámení "Registrační údaje byly změněny" a budete přesměrován na HomePage Světa hardware.



3. Vejděte znovu do svého profilu a pod zmíněným (již zaškrtnutým) checkboxem naleznete nové pole "Kontrolní kód" a v něm pro každého unikátní osmimístný nebo devítimístný řetězec znaků. Tento kontrolní kód si někam poznamenejte, protože jej budete v případě, že bude Vaše jméno vylosováno, potřebovat pro ověření svého statusu registrovaného čtenáře Světa hardware.



Poznámka: Každý, kdo se do této akce přihlásí, musí brát na vědomí, že pro účely losování výherců soutěže o grafické karty od nás zodpovědný člověk z NVIDIE, jenž bude na této akci přítomný, obdrží seznam všech na tuto akci přihlášených čtenářů Světa hardware, ve kterém budou figurovat jejich jména a příjmení pro účely ověření identity výherce (pouze výherce) a k nim odpovídající unikátní kontrolní kód z registrace na Světu hardware pro ověření statusu registrovaného čtenáře Světa hardware (opět se to týká pouze výherce). Pro samotnou účast v losování nebude samozřejmě třeba jakkoli dokazovat svou indentitu - pouze v případě výhry ano.

Pokud bude vylosováno jméno a příjmení někoho, kdo na místě v daný čas nebude přítomen, jeho nárok na výhru zaniká a získá ji další v pořadí.


Kdy se bude losovat?


Losování výherců bude probíhat v následující dny vždy v 18:00:
  • Praha - 2.12
  • Brno - 15.12
  • Bratislava - 22.12

Do kdy je možné se přihlásit?


Pro účast v soutěži je nutné se přihlásit vždy nejpozději do 15:00 dne předcházejícího dni losování výherce, což znamená:
  • Pro účast v Praze nejpozději v sobotu 1.12.2007 do 15:00
  • Pro účast v Brně nejpozději v pátek 14.12.2007 do 15:00
  • Pro účast v Bratislavě nejpozději v pátek 21.12.2007 do 15:00


Dalšími partnery této akce kromě NVIDIE jsou: Czech Computer, INTEL, LYNX , NVIDIA, Svět hardware.



Přimo na akci budou diváci dostávat informace o hře Crysis bundlované ke grafickým kartám EVGA, které si je možné koupit u společnosti CzechComputer.
reklama