reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Rosewill ohlásil nový Middle-Tower pro E-ATX

21.12.2012, Jan Vítek, aktualita
Rosewill ohlásil nový Middle-Tower pro E-ATX
Společnost Rosewill ohlásila novou počítačovou skříň Armor Evolution, na níž nás ihned zaujme její hloubka. Výrobce totiž tuto skříň upravil tak, aby bez problémů mohla poskytnout místo pro základní desky E-ATX (vedle ATX a Micro-ATX). Mluví...
Společnost Rosewill ohlásila novou počítačovou skříň Armor Evolution, na níž nás ihned zaujme její hloubka. Výrobce totiž tuto skříň upravil tak, aby bez problémů mohla poskytnout místo pro základní desky E-ATX (vedle ATX a Micro-ATX). Mluví tak o ní jako o Extreme Mid-toweru, který je určen především pro herní sestavy, i když asi není důvod, proč by nám pro takovou sestavu nestačila deska klasického formátu ATX. Leda bychom byli opravdu nároční.





Armor Evolution nabídne ve svém předním panelu dva předinstalované 120mm ventilátory s červenými LED, dále jeden zadní i vrchní (na fotografii jsou však dva vrchní) 120mm a dokonce také boční 230mm model. Dále tu je možnost dát dovnitř dva další 120mm kousky hned za diskové pozice a jeden dolů. Velký boční ventilátor pak lze vyměnit za čtyři 120mm, takže je jasné, že tu opět máme skříň děravou jak řešeto.





Dovnitř se dále vejde až 165 mm vysoký procesorový chladič a až 369 mm dlouhé karty. Záslepek pro karty je klasický počet, čili sedm, přední panel nabídne po dvou USB 2.0 a 3.0, to samozřejmě vedle audio konektorů, pro mechaniky tu máme tři pozice (jednu jde upravit pro 3,5") a interní diskové pozice tu jsou v počtu sedmi. Na rozdíl od řady jiných nových skříní je nelze odmontovat, což ale není nutné, protože tu je i tak více než dost místa pro karty.

Zdroj: techPowerUp
reklama