reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Samsung D808 – nejtenčí vysouvací GSM fotomobil

14.3.2006, Pavel Bureš, aktualita
Samsung D808 – nejtenčí vysouvací GSM fotomobil
Asijská společnost Samsung se rozhodla zaútočit na stále se rozšiřující segment mobilních telefonů s kvalitnějším fotoaparátem (rozuměj přístrojů, které jsou schopny pořídit snímek pro pozdější vytištění na alespoň 9 x 13 cm). Samsung D800...
Asijská společnost Samsung se rozhodla zaútočit na stále se rozšiřující segment mobilních telefonů s kvalitnějším fotoaparátem (rozuměj přístrojů, které jsou schopny pořídit snímek pro pozdější vytištění na alespoň 9 x 13 cm). Samsung D800 by si svého majitele mohl získat elegantním černým provedení, 1,3 megapixelovým snímačem se čtyřnásobným zoomem (bohužel pouze digitálním) a malým zrcátkem pro vytváření autoportrétů. Obrázky si můžete prohlížet na 2,12" LCD displeji o rozlišení 240 x 320 bodů (262 tisíc barev). 80 MB vestavěné paměti lze kromě fotek zaplnit i MP3 skladbami, které telefon umí samozřejmě i přehrávat.

Samsung D808 by měl být odolný proti škrábancům a dalším variantám běžného opotřebení, neboť je vyroben z hořčíku.

Výrobce plánuje k telefonu dodávat program Document Viewer, s jehož pomocí bude možné prohlížet (o editaci nepadlo bohužel ani slovo) běžné kancelářské formáty včetně PDF.

Telefon váží 98 gramů, rozměry jsou 97 x 52 x 14,9 mm. Samsung podporuje GPRS, WAP, vestavěný přehrávač zvládne kromě MP3 také AAC a WMA soubory. S kapesním počítačem nebo PC můžete telefon propojit bezdrátovou technologií Bluetooth nebo USB kabelem.

Zdroj: DCVIEWS
reklama