reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Samsung plánuje online službu pro stahování hudby

3.9.2006, Architect, aktualita
Samsung plánuje online službu pro stahování hudby
Online store od Samsungu, jenž má konkurovat iTunes od Apple. Samsung včera oznámil, že společnost bude nabízet online stahování muziky k doplnění nové řady MP3 přehrávačů K5. Ceny, paušální poplatky či bližší detaily o vypuštění zatím nebyly...
Online store od Samsungu, jenž má konkurovat iTunes od Apple.

Samsung včera oznámil, že společnost bude nabízet online stahování muziky k doplnění nové řady MP3 přehrávačů K5. Ceny, paušální poplatky či bližší detaily o vypuštění zatím nebyly zveřejněny, ale předpokládá se, že služba začne fungovat ke konci tohoto roku. K zajištění nejnovějších hudebních služeb bude online stahování spolu s předplatitelskou službou nabídnuto společnosti, která pracuje po boku MusicNetu.


Hudební posluchači budou mít přístup k více než 2 miliónům písní od všech významných nahrávacích společností. Jako první budou využívat těchto služeb zákazníci v Anglii, Francii a Německu, ale Samsung a MusicNet plánují expandovat i do ostatních částí Evropy a vybraných oblastí v Asii. Zda-li se Samsung pokusí prosadit službu i v USA zatím není jasné, díky silnému postavení iTunes.

Online obchod bude kompatibilní s řadou MP3 přehrávačů Samsung, včetně nové K5 s integrovaným reproduktorem. Nespočet firem už se pokusilo bojovat proti popularitě služby iTunes, ale mnoho jich neuspělo. Poté, co Microsoft ohlásil online hudební službu navrhnoutou k doplňení nových MP3 přehrávačů Zune, bude mít zřejmě firma težký nástup na scénu.

Zdroj: Dailytech
reklama