reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Sapphire si připravil soutěž o hru, grafické karty i Mini PC

15.6.2012, Jan Vítek, aktualita
Sapphire si připravil soutěž o hru, grafické karty i Mini PC
Společnost Sapphire ve spolupráci s IceFrog a Valve připravila soutěž o klíče pro online hru Dota 2 Beta, vedle nichž bude možné vyhrát také 1x SAPPHIRE HD 7770 1GB Vapor-X, 1x SAPPHIRE HD 7750 Ultimate 1GB Graphics a 1 x SAPPHIRE EDGE HD3...
Společnost Sapphire ve spolupráci s IceFrog a Valve připravila soutěž o klíče pro online hru Dota 2 Beta, vedle nichž bude možné vyhrát také 1x SAPPHIRE HD 7770 1GB Vapor-X, 1x SAPPHIRE HD 7750 Ultimate 1GB Graphics a 1 x SAPPHIRE EDGE HD3 MINI PC.





Abyste měli šanci, je třeba učinit čtyři kroky. Prvním je registrace na Gamersbooku, kde je třeba vyplnit pravdivé údaje o jménu, příjmení, bydlišti, apod. Pak si přidáte Dota 2 do seznamu (Games List) a stanete se fanoušky firmy Valve. Pak Sapphire žádá, abyste u jeho na Facebooku stiskli Like u Gamersbook, Sapphire a Patriot a na Tweeteru nasdíleli zprávu, kterou najdete v boxu na stránkách Gamersbooku.

A nakonec musíte na stejných stránkách dole v komentáři napsat, jaký ze třech produktů byste chtěli nejvíce a proč (pouze jeden komentář je povolen). Sapphire následně nějakým způsobem odpovědi vyhodnotí a následně poskytne tyto ceny:

1. cena: SAPPHIRE EDGE HD3 MINI PC + (Custom Skin)
2. cena: SAPPHIRE HD 7770 1GB VApor-X Graphics
3. cena: SAPPHIRE HD 7750 Ultimate 1GB Graphics

Následně bude udělovat také klíče pro Dota 2 Beta, přičemž půjde vždy o 4 klíče v červnu a červenci po jednom až třech dnech.

Zdroj: TZ Sapphire - Gamersbook
reklama