reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Seagate uvádí disky pro zálohování dat z Facebooku i Flickru

13.6.2012, Jan Vítek, aktualita
Seagate uvádí disky pro zálohování dat z Facebooku i Flickru
Společnost Seagate si řekla, že by nebylo špatné mít možnost přímého zálohování obsahu uloženého na Facebooku a Flickru, a představila externí pevné disky Backup Plus. Ty jsou využitelné s OS Windows i Mac OS X a Seagate je vybavil softwarem...
Společnost Seagate si řekla, že by nebylo špatné mít možnost přímého zálohování obsahu uloženého na Facebooku a Flickru, a představila externí pevné disky Backup Plus. Ty jsou využitelné s OS Windows i Mac OS X a Seagate je vybavil softwarem Dashboard. Právě jeho úkolem je snadné zálohování účtů z různých sociálních sítí, pokud tedy svá data potřebujete i bez přístupu k Internetu nebo nevěříte, že provozovatel nějaké služby je drží v bezpečí.





Pro zálohování dat postačí jedno kliknutí myši, pokud si tedy vše předem nastavíte. K dispozici bude 500 GB, 750 GB a 1 TB na modelech využívajících 2,5" mobilní disky a 1 TB až 4 TB na modelech Backup Plus Desk s klasickými 3,5" disky.

Seagate nám také dá na výběr mezi červeným, stříbrným a černým provedení (pouze v případě mobilních Backup Plus pro PC) a stanovil jejich cenu dle kapacity na 120, 130 a 140 USD. Desktopové modely přijdou na 130, 150, 180 a 250 USD pro 1TB, 2TB, 3TB a 4TB kapacity.

Backup Plus for Mac budou dostupné ve stříbrném zbarvení a kapacitě 500GB a 1TB u mobilních verzí za 120 a 140 USD. Backup Plus Desk for Mac přijdou zatím v kapacitích 2 TB a 3 TB za 190 a 210 USD. Nakonec firma oznámila, že bude prodávat také Seagate Slim a Seagate Slim for Mac v 9,5mm tlustém pouzdru. Ty nabídnou za 130 USD kapacitu 500 GB.

Zdroj: TZ Seagate
reklama