reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

SilverStone Raven RV01 oceněna, na trhu do konce roku

30.10.2008, Pavel Boček, aktualita
SilverStone Raven RV01 oceněna, na trhu do konce roku
SilverStone Technology Corporation udělal se svou skříní Raven RV01 na červnovém Computexu poměrně velký dojem, nyní se tato case konečně dočkala ocenění a doby vypuštění. Prodávat se tedy má za 199 amerických dolarů a na trhu bude v období...
SilverStone Technology Corporation udělal se svou skříní Raven RV01 na červnovém Computexu poměrně velký dojem, nyní se tato case konečně dočkala ocenění a doby vypuštění. Prodávat se tedy má za 199 amerických dolarů a na trhu bude v období Vánoc. Co je na ní vlastně tak zajímavého ? SilverStone při konstrukci myslel zejména na přirozené proudění vzduchu, zdroj tedy je umístěn na dně case, kde nasává vzduch a ihned jej zase vyfukuje. Navíc přebytečné kabely se zde dají dobře svázat, aby nepřekážely proudění.



Další ventilátor je vepředu na dně, kde fouká na disky (až na šest), umístěné svisle. Pouze pět pozic na mechaniky je klasicky umístěno horizontálně. Důležité zlepšení potkalo i umístění základní desky, kterážto je otočená o 90°, výstupy jsou tedy nahoře. Nad zdrojem je další ventilátor, vhánějící do prostoru case chladný vzduch, který po ohřátí grafickými kartami může přímo proudit ven, vzduch z procesoru je také nasáván vrchním ventilátorem a ihned vyfukován.



Navíc díky celkovému rozvržení skříně zde kabely takřka vůbec nepřekáží proudění a chlazen je každičký roh. Samotná černá skříň je i designově zajímavě zpracovaná, v bočnici má pak okno. Detaily o použitých materiálech, rozměrech a hmotnosti zatím nejsou známy, nicméně skříň na první pohled vypadá bytelně.



Zdroj: VR-Zone
reklama