reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

SilverStone uvádí dva zajímavé procesorové chladiče

5.6.2012, Jan Vítek, aktualita
SilverStone uvádí dva zajímavé procesorové chladiče
Společnost SilverStone si připravila dva nové věžovité chladiče. Prvním je asymetrická dvojitá věž SST-NT08, jejíž jednotlivé pasivní části nemají jen odlišný počet žeber. Máme tu daleko mohutnější a část, která má asi dvojnásobnou šířku...
Společnost SilverStone si připravila dva nové věžovité chladiče. Prvním je asymetrická dvojitá věž SST-NT08, jejíž jednotlivé pasivní části nemají jen odlišný počet žeber. Máme tu daleko mohutnější a část, která má asi dvojnásobnou šířku než druhá, ovšem celkově jde o známý tvar s heatpipe ohnutými do tvaru písmene U. Těchto heatpipe s průměrem 6 mm tu máme velký počet (přesněji šest) a vidět je také jejich poniklovaný povrch. Uprostřed nich je jeden 120mm ventilátor, který by měl být logicky obrácen tak, aby nasával vzduch skrz menší část chladiče a posílal jej dále skrz větší. Počkejme si ale na oficiální specifikace.





Druhý model s označením ST-NT01 Pro je odlišný. Jde sice také o věžovitý chladič, ovšem ten má pouze jednu celistvou pasivní část a na ní naopak dva ventilátory s hranou o velikosti 80 mm (popřípadě 70 mm). Designem má tento model blízko k chladiči Antec Kuhler Flow.





SilverStone ST-NT01 Pro pak disponuje také šesti 6mm heatpipe a hodit se bude spíše do stísněných prostor, kde by měl být ideálně namířen přímo na ventilátor, který bude vzduch posílat přímo ven. Na specifikace si ale opět počkejme.

Zdroj: techPowerUp - 1, 2
reklama