reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Soutěž o nejlepší skin pro OXID eShop: který je nejlepší?

21.1.2010, Karel Polívka, aktualita
Soutěž o nejlepší skin pro OXID eShop: který je nejlepší?
Soutěž o nejlepší skin pro OXID eShop, kterou jsme v prosinci vyhlásili pro všechny nadané grafiky a designéry, se blíží ke svému konci! Právě teď probíhá finální hodnocení skinů nominovaných naší porotou, v kterém o výběru těch nejlepších...
Soutěž o nejlepší skin pro OXID eShop, kterou jsme v prosinci vyhlásili pro všechny nadané grafiky a designéry, se blíží ke svému konci! Právě teď probíhá finální hodnocení skinů nominovaných naší porotou, v kterém o výběru těch nejlepších rozhodnete vy, čtenáři Světa hardware.



Do středy 27.1. bude na našem diskuzním fóru anketa, v které můžete dát hlas svému favoritovi. Pokud jste v anketě nehlasoval a jste přihlášený, zobrazí se přímo na hlavní stránce fóra v horní části, nebo ji naleznete zde.


- anketa pro výběr toho nejlepšího skinu je v horní části fóra -

Každá z možností obsahuje miniaturu a označení skinu (jedná se zároveň o odkazy na plné velikosti). Chcete ve vyhodnocení soutěže přispět i svým hlasem? Máte příležitost!

Hlasovat mohou pouze přihlášení. Po odhlasování se už na hlavní stránce anketa zobrazovat nebude.



Nejlepší návrhy získají zajímavé ceny v celkové hodnotě 40 tisíc korun (netbook Gigabyte T1028X, M1022M, 24" LCD monitor Samsung, flash disky).

Po ukončení ankety proběhne vyhlášení konečného pořadí a udělení cen. Nechť vyhrají ti nejlepší!

Podrobné informace o soutěži najdete zde.
reklama