reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Soutěž s NETS.cz - vyhodnocení

11.7.2006, Karel Polívka, soutěž
Soutěž s NETS.cz - vyhodnocení
Soutěž se společností NETS.cz je již za námi, a proto nadešel čas na vyhlášení výherce, jež obdrží následující cenu: 2.5" pevný disk HITACHI, model: IC25N040ATMR04-0, 40GB, 4200rpm + rámeček (červený, bílý, černý) - tento externí rámeček...
Soutěž se společností NETS.cz je již za námi, a proto nadešel čas na vyhlášení výherce, jež obdrží následující cenu:

2.5" pevný disk HITACHI, model: IC25N040ATMR04-0, 40GB, 4200rpm + rámeček (červený, bílý, černý) - tento externí rámeček s 40GB diskem je možné připojit k notebooku pomocí USB kabelu. Orientační cena: 1999 Kč vč. DPH




Soutěž se sestávala jako vždy z 10 vědomostních otázek, jejichž výskyt se na našich stránkách datoval k pracovním dnům v období od 22.5.2006 do 2.6.2006. Je nutné ovšem uvést na pravou míru, že u osmé otázky byla bohužel špatně udaná odpověď a pátou otázku bylo nakonec nutné zcela vyřadit. Tímto se za toto dodatečně omlouvám, příště budu všechny otázky a odpovědi dodané od firmy, která vždy do soutěže ceny věnuje, důkladně kontrolovat, aby se podobná situace už neopakovala.

Po průběhu soutěže jsem tedy správnou odpověď u osmé otázky změnil tak, aby odpovídala skutečnosti a odpověď na pátou otázku se všem zúžastněným nastavila jako správně zodpovězená (zcela vyřadit ji není jednoduše možné, aby posléze odpovídaly správně statistiky).

Do slosování postoupili pouze ti, kdo odpověděli správně na více než 7 otázek z celkového počtu deseti (tedy 8, 9 nebo 10). Maximálně tedy bylo možné v této soutěži získat 10 bodu jako obvykle s tím, že jeden bod byl všem nastaven napevno kvůli právě zmíněnému důvodu. Šanci vyhrát měli opět pouze ti, kdo mají v profilu vyplněny pravdivé kontaktní údaje (jméno, příjmení a adresu).

Soutěže se celkem zúčastnilo 885 čtenářů, z nichž jich do slosování postoupilo 305 (což byli ti, kteří měli více jak 7 správných odpovědí z celkového počtu 10). Provedli jsme seřazení výsledků (od nejvyššího počtu bodů po nejnižší, přičemž se pořadí účastníků se stejným počtem bodů dále řadilo podle abecedního pořadí jejich e-mailové adresy) a následně jsme výherce vybrali pomocí generátoru náhodných čísel na Random.org (vybírá náhodná čísla na základě atmosferického šumu).


Vygenerované číslo odpovídá následujícímu účastníkovi:

Libor Zedník

Výherci gratulujeme!


Současně se zveřejněním této zprávy byl výherci zaslán informativní e-mail z mé strany a jakmile bude výherce na tento e-mail reagovat, bude mu následně cena zaslána. Všem ostatním děkujeme za účast a doufáme, že i příště zkusí své štěstí.
reklama