reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Star Citizen - Squadron 42 a nový teaser, bude už beta?

27.12.2019, Jan Vítek, aktualita
Star Citizen - Squadron 42 a nový teaser, bude už beta?
Hra Squadron 42 tentokrát nemá zaujmout známými herci včetně Marka Hamilla ve svém repertoáru, ale celkovou vizuální stránkou, kterou nám přiblíží nový teaser. Je tu ale už i otázka, kdy konečně přijde betaverze.
Už v roce 2017 se studio Cloud Imperium Games zmínilo o hardwarových nárocích titulu Squadron 42 a je zřejmé, že to bylo velice předčasné, ovšem také nijak konkrétní. Nyní tu máme alespoň nový vizuální teaser, který ukazuje různé scény, na něž v tomto titulu pro jednoho hráče budeme moci narazit. 
 
 
Jde tak o sestřih z různých prostředí hry, v němž se nachází také některé chystané lodě i obrovské vesmírné stavby, ať už jde o ty lidské, nebo postavené mimozemskou rasou. A že Squadron 42 vychází ze světa Star Citizen, lze očekávat rasy Banu, Vanduul a Xi'An. 
 
Squadron 42 tak bude v sobě míchat FPS a vesmírný simulátor a očekávat můžeme celkové prolnutí těchto žánrů v jednom prostředí, stejně jako je tomu v případě Star Citizen. Ostatně obě hry jsou vyvíjeny stejným studiem bok po boku a ten, kdo se těší spíše na Star Citizena, by měl s očekáváním vyhlížet také zprávy o dokončení Squadron 42, neboť leccos z této hry se využije právě i v multiplayerovém Star Citizenu a také jde o zdroje určené pro vývoj, které se po vypuštění Squadron 42 budou moci uvolnit. 
 
Ale to může nastat i podstatně dříve, a to v době, kdy Squadron 42 konečně přejde do betaverze, což se nyní očekává někdy v červenci až září příštího roku. Nikdo by se ale nedivil, kdyby nastalo další zpoždění, nicméně v první polovině příštího roku snad o této hře uslyšíme více. 
 
Zdroj: KitGuru


reklama