reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Tesla uvedla elektrickou čtyřkolku Cyberquad pro děti a píšťalku za 50 USD

4.12.2021, Milan Šurkala, aktualita
Tesla uvedla elektrickou čtyřkolku Cyberquad pro děti a píšťalku za 50 USD
Společnost Tesla přidává do své nabídky i spoustu dalších produktů mimo elektromobilů. V posledních dnech je to elektrická čtyřkolka Cyberquad pro děti, objevila se také píšťalka Cyberwhistle ve tvaru Cybertrucku.
V nabídce produktů značky Tesla se objevilo už několik dalších produktů, které nejsou tradičními elektromobily. Byla tu např. tequilla, kraťasy, nyní tu máme píšťalku Cyberwhistle. Ta má tvar inspirovaný elektrickým pickupem Cybertruck. Elon Musk produkt představil na Twitteru tím, že lidé nemají plýtvat penězi na hloupý Apple Cloth, ale mají si koupit píšťalku od Tesly. Cena činí 50 USD (1125 Kč), což není málo, ale píšťalka je už vyprodaná.
 
Tesla Cyberwhistle
 
Další novinkou je elektrická čtyřkolka Cyberquad for Kids. Ta má energii uloženou v akumulátoru Li-Ion s dojezdem 15 mil (24 km) a maximální rychlost činí 10 mph (16 km/h), nabíjení akumulátoru pak zabere 5 hodin. I zde byl design inspirován Cybertruckem. Určena je pro děti od věku 8 let, maximální nosnost činí 68 kg. Pokud jde o cenu, ta byla stanovena na 1900 USD (42700 Kč), dostupná byla jen pro USA a byla velmi rychle vyprodaná.
 
Tesla Cyberquad for Kids
 


Autor: Milan Šurkala
Vystudoval doktorský program v oboru informatiky a programování se zaměřením na počítačovou grafiku. Nepřehlédněte jeho seriál Fotíme s Koalou o základech fotografování.
reklama