reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Thermaltake rozšiřuje nabídku skříní Urban Series

1.11.2013, Jan Vítek, aktualita
Thermaltake rozšiřuje nabídku skříní Urban Series
Společnost Thermaltake si připravila nové skříně Urban T21 a Urban T31 typu Middle Tower, které se řadí mezi levnější skříně, i když se snaží vypadat jako dražší modely vybavené hliníkovým předním panelem. Samotný Thermaltake mluví o "aluminium...
Společnost Thermaltake si připravila nové skříně Urban T21 a Urban T31 typu Middle Tower, které se řadí mezi levnější skříně, i když se snaží vypadat jako dražší modely vybavené hliníkovým předním panelem. Samotný Thermaltake mluví o "aluminium finish" a "metal brushed front door", což ale neznamená, že skutečně použil hliník, takže nás v popisu skříní malinko uvádí v omyl. Znamená to pouze že přední panel připomíná broušený a eloxovaný hliník a ve skutečnosti je nespíše plastový. To samé nabízí například nedávno testovaný Corsair Carbide 330R.





Model Urban T21 je s cenou 69 USD levnější z obou skříní, ovšem svým vzhledem se od T31 moc neliší. Nabídne nám tři mechanikové pozice a šest diskových v jednoduché šachtě, malé okýnko na boční ventilátorovou pozicí a na vrchním panelu pak dva porty USB 3.0 vedle dvojice audio.





O chlazení se postarají dva předinstalované 120mm ventilátory vepředu a vzadu, podporovány jsou pochopitelně základní desky ATX, vodní chladiče a také je tu možnost protažení kabelů za tray základní desky. Více se o této skříni dozvíte na stránkách výrobce.





Thermaltake Urban T31 s cenou 89 USD přichází ve dvou verzích - s oknem a bez okna v levé bočnici. Místo má také pro tři mechaniky a šest disků, ovšem v poněkud jinak zpracované diskové šachtě, která je rozdělena na dvě části otočené o 90°, v nichž jsou umístěny plastové šuplíky.





Vrchní část s I/O porty nese krom dvou USB 3.0 také dva USB 2.0 a audio a nahoře je také namontována dokovací stanice pro 3,5" či 2,5" zařízení s funkcí Hot Swap. Pak tu máme rovněž dva ventilátory velikosti 120 mm v základní výbavě a i další možnosti zůstávají stejné. Hlavní rozdíly mezi skříněmi tedy jsou v bočním panelu a oknu, zpracování přední šachty a nabídce výbavy. Více se dozvíte zde.

Zdroj: TZ Thermaltake
reklama