reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

T.sonic 510: nový MP3 přehrávač v podání Transcend Information

11.9.2005, Marek Štelčík, aktualita
T.sonic 510: nový MP3 přehrávač v podání Transcend Information
Transcend Information, společnost zabývající se dodáváním paměťových modulů, Flash pamětí, USB a multimediálních zařízení, vypouští nový produkt do řady přehrávačů T.sonic s číslem 510. Přehrávač bude k dostání ve dvou variantách a to s...
Transcend Information, společnost zabývající se dodáváním paměťových modulů, Flash pamětí, USB a multimediálních zařízení, vypouští nový produkt do řady přehrávačů T.sonic s číslem 510. Přehrávač bude k dostání ve dvou variantách a to s 512MB Flash pamětí a stříbrnou barvou a 256MB v černém provedení. Připojení k PC je řešeno přes USB 2.0 rozhraní. Co se týče formátu souborů, tak nový T.sonic 510 přelouská pouze MP3, WMA a WAV. Dalšími rysy jsou FM rádio s možností záznamu písní, digitální zapisovač hovoru, šest možných nastavení Equalizeru a volitelný uživatelský EQ mód. U rádia lze nastavit 20 oblíbených stanic.




Jednou ze zajímavostí, kterou se nepyšní většina konkurenčních přehrávačů je možnost sledování textu dané písničky na displeji během poslechu. Po krátkém nastavení daný text přejíždí synchronizovaný s právě hranou písní a umožní Vám během relaxace zpívat si současně s předlohou. Rozměry jsou 86x36x16,5mm a co se týče váhy, tak ta je 25g bez AAA baterie. Samozřejmostí je možnost nastavení vypnutí přehrávače po 2, 10 či 30 minutách nečinnosti. Cena není zatím známa a osobně si myslím, že T.Sonic 510 v konkurenci takových velikánů jako jsou iPody od firmy Apple a podobně, díru do světa neudělá.

Zdroje: www.transcendusa.com, www.digit-life.com
reklama