reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Vánoce na Epic Games Store: Into the Breach zdarma, dalších 11 her následuje

20.12.2019, Jan Vítek, aktualita
Vánoce na Epic Games Store: Into the Breach zdarma, dalších 11 her následuje
Epic Games včera odpoledne odstartovali nové akce v obchodě Epic Games Store. Znamená to jednak 12 her zdarma v průběhu 12 dní a pak i slevy či jiné prodejní akce. Co si tedy pro nás tento obchod o svých prvních Vánocích připravil?
Epic Games tak aktuálně nabízí první hru v rámci akce ‘12 Days of Free Games’ a jde o titul Into The Breach s bojovými roboty. Ty se budou snažit zastavit mimozemskou invazi, ovšem nejde o 3D akci ve stylu Mechwarriora, ale o indie titul s jednoduchou izometrickou grafikou náhodně generovaných úrovní na šachovnicovém poli a žánrově pak jde o tahovou strategii.
 
V roce 2018 si také vysloužil nominaci jako jedna z nejlepších indie her. Na serveru Metacritic si vysloužila skóre 90 procent a to už je co říci. Získala cenu za nejlepší strategii a málem i jako nejlepší indie hra (2018 Game Awards), takže si zaslouží alespoň vyzkoušet. 
 
 
Tato hra bude nabízena do dnešních 17:00 našeho času a poté bude nahrazena jiným titulem nabízeným zdarma. Ovšem Epic Games to pojali jako rozbalování dárků, takže nám na rozdíl od her rozdávaných v průběhu tohoto roku dopředu neříkají, co to bude. 
 
Vedle toho se obchod rozhodl zlevnit řadu her v pravidelné nabídce, a to včetně více či méně nových titulů, jako je Borderlands 3, Star Wars Jedi: Fallen Order, Red Dead Redemption 2, Control či The Outer Worlds. Slevy se pohybují od 17 do 35 procent, přičemž jiné méně známé tituly jsou k dostání zpravidla za více snížené ceny. 
 
Dále nám Epic nabízí desetidolarový kupón, který lze získat koupí hry za alespoň 15 dolarů. Společně s ní nám přistane v klíně i samotný kupón, který pak můžeme použít pro koupi další hry v hodnotě alespoň 15 dolarů a poté získáme ještě další. Všechny budou platné do prvního května 2020. 
 


reklama