reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Ventero

| Digimanie
Registrace: 25.10.2012
Komentářů: 519, score 0.5 | Digimanie: 6/-0.3
Účast v Expertiádách: 1 (přehled)
Účast v Týdenních šancích: 4 (přehled)
Mám fotoaparát: –
Chci fotoaparát: –
Měl jsem fotoaparáty: –

Nejvíce přínosné komentáře

Komentář z 18.8.2022 s hodnocením +11:
TVL ­- to je zase funkce ­- další, která podporuje a pěstuje mentální úpadek lidí. Ono se někomu hodí mít stádo stupidů. Hlavně korporacím, že?

A zase ­- kdo sakra ještě může nevidět, že tu dochází k systematickému a účelovému snižování kognitivních a mentálních schopností populace ...
Komentář z 11.4.2022 s hodnocením +9:
.. spotřebitelům i právnímu systému. Dělají a prodávají zmetky a je to v pořádku, zatímco pokusy o nápravu jednotlivých uživatelů už nikoliv.
Typický korpofašistický přístup, bohužel tolerovaný systémem, který je této doktríně poplatný, neboť je tvořen pod silným vlivem korporací ­- prakticky na zakázku ...
Komentář z 18.1.2022 s hodnocením +9:
Souhlasím se závěrem autora a nezbývá než to zase pojmenovat správným jménem ­- korpofašistickej exkrement s ekologickým dopadem. Je jasné o co jde ­- rozbije se Lenovo ­(a to není problém, viz níže­) a musíš si koupit buď nový komp od nich nebo nový procák od AMD a přes ně ­- obě firmy z této politiky mohou jen profitovat.
Také je otázka, zda jsou tuto informaci u produktu povinni uvádět ­- podle evropské legislativy by měli.
Stejně tak z označení CPU by mělo být patrné, že jde o uzamčený kus.
Též by se ale stran EU dal možná napadnout samotný tento počin ­- je zde legislativa na právo na opravu a také různá ekologická legislativa.
Doufám, že to někdo dá k soudu.
U mě je firma Lenovo už dlouhodobě na blacklistu ­- mj. vyrabí největší šmejdy, ale že se k tomu přidalo AMD je překvapivé ..

Nejméně přínosné komentáře

Komentář z 7.6.2022 s hodnocením -19:
Škoda, že neschválili jako standard právě koncepci lightning. Z hlediska politiky opravitelnosti přístrojů, je to technicky lepší koncepce. Ale to už bych chtěl po úřednících moc, aby vzali v potaz více hledisek. Můžeme být rádi, že schválili nějaký standard ...
Komentář z 25.9.2021 s hodnocením -7:
Ten nápad sjednotit konektor je úplně super, ale proč se pro Boha rozhodli pro koncepci USB­-C, když z konstrukčního hlediska i stran opravitelnosti ­(kterou má EK v programu a zasazuje se o ni­) je daleko lepší použít konstrukční koncepci od Apple, která by měla konektivní rozvržení standardu USB­-C.
A když sjednocení, tak ať to platí i pro holící strojky a vše ostatní ­- nejen pro telefony a tablety.
Komentář z 22.3.2022 s hodnocením -5:
.. to jsem už psal. Nicméně pokud se tato eurosankční hysterie, která jde samozřejmě na ruku USA, které na tomto hospodářském kolapsu Ruska a EU vydělají nejvíce ­( .. a stále většině nedochází, kdo za tím vlastně stojí a kdo to vyprovokoval a zmanipuloval do takto velké eskalace­), tak pokud se dovede tato ultra ekonomická válka do konce a Rusko se skutečně od všeho odstřihne a ožebračí se tím, tak jsme tutově ten světový ozbrojený konflikt s hromadou obětí vyrobili ­- pak bude Ukrajina jen smutný začátek něčeho dalšího a horšího.
Přesně tímto principem vzniklo Hitlerovské Německo, Stalinistické SSSR a v minulosti i jiné, a většina si pamatuje, jaké to mělo následky.
Tohle není cesta k pravdě a míru, ale zase jen k dalšímu posílení korpofašistické totality a rozmnožení utrpení ..
Přejme si a modleme se za to, aby všichni zúčastnění měli dost rozumu, když už nemají dostatek soucitu ...