reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Youtuber zkusil odolnost hodinek Apple Watch Ultra: dřív rozbil stůl než hodinky

27.9.2022, Milan Šurkala, aktualita
Youtuber zkusil odolnost hodinek Apple Watch Ultra: dřív rozbil stůl než hodinky
Apple nedávno představil vysoce odolné hodinky Watch Ultra, které by měly vydržet opravdu hodně nepěkné zacházení. Na YouTube kanále TechRax se pokusili rozmlátit je kladivem a nové hodinky toho vydržely opravdu hodně.
V nabídce nových produktů Applu se před několika týdny představilo několik novinek, především šlo o iPhony 14, ale také o hodinky Watch 8. generace, SE2 a extrémně odolnou verzi Ultra. A právě tyto hodinky jsou dalším produktem, jehož schopnosti vyzkoušeli na YouTube kanále TechRax. Tam nedávno prakticky vyzkoušeli i to, zda nový iPhone 14 skutečně dokáže v případě autonehody přivolat pomoc. Zatímco v minulosti se hodinkám Apple Watch při testu a jejich pádu na zem rozbil displej, Watch Ultra to přežily jen s pár škrábanci na kovovém těle. Displej zůstal v podstatě nedotčen.
 
 
Proto se youtuber rozhodl nasadit větší kalibr a vzal si na pomoc kladivo. Pád kladiva z malé výšky neudělal v podstatě nic. Ani další dva údery nic nezpůsobily, ačkoli tak to kvůli nečistotě na chvíli vypadalo. Další tři údery způsobily akorát to, že se youtuberovi povedlo rozbít stůl pod hodinkami a potřeboval ještě dalších 6 úderů, než se Apple Watch Ultra vypnuly. To už pro ně byla konečná a nenaběhly, nicméně displej byl pořád bez poškození. Ten potřeboval ještě další tři údery kladivem, aby se rozbil, tedy až po 15 úderech. To je opravdu solidní odolnost. Jen škoda hodinek za 25 tisíc Kč.
 


Autor: Milan Šurkala
Vystudoval doktorský program v oboru informatiky a programování se zaměřením na počítačovou grafiku. Nepřehlédněte jeho seriál Fotíme s Koalou o základech fotografování.
reklama