reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

ZOTAC ZBOX CA621 Nano: mini PC s pasivně chlazeným Ryzen 3

9.1.2020, Jan Vítek, aktualita
ZOTAC ZBOX CA621 Nano: mini PC s pasivně chlazeným Ryzen 3
Společnost ZOTAC známe jako specialistu na grafické karty, ale také na malé počítače PC. Mezi své desítky modelů přitom tato firma zařadí také ZBOX CA621 Nano, který nabídne pasivně chlazený Ryzen 3.
ZOTAC ZBOX CA621 Nano se může zařadit po bok počítačů formátu NUC, i když je viditelně větší a má odlišný tvar. Také jeho design by někdo možná označil za retro, a to díky bíle ohraničenému čelu, v němž vidíme krom USB portu a audio konektorů také otvor čtečky karet. 
 
ZOTAC CA621 Nano  
 
V zadní části počítače, jenž je z pochopitelných důvodu děravý jak řešeto, máme dva síťové porty RJ-45, anténní konektor rozhraní Wi-Fi (modul 802.11ac Wi-Fi s BT 5.0), další nadílku rychlých USB a obrazové výstupy HDMI a DisplayPort. Napájení je zajištěno externím adaptérem. 
 
 
Uvnitř počítače se skrývá dvoujádrový procesor AMD Ryzen 3 3200U s grafikou Vega 3 a TDP pouze 15 W. Díky tomu je možné jej chladit i pasivně a právě proto jsou tu všude větrací otvory opatřené hrubými prachovými filtry.
 
ZOTAC také nabídne verzi MA621 Nano, která by měla nabídnout víceméně to samé, ovšem již s aktivním chlazením a díky tomu i menším provedením. 
 
ZOTAC MA621 Nano 
 
Více zatím nevíme, takže si musíme počkat na ohlášení dostupnosti a také na ceny. ZOTAC ale již prodává malé počítače s designem modelu CA621 Nano, a to například Zotac ZBOX-CI640NANO-BE či ZBOX-CI620NANO-BE založené na procesorech Intel.  
 
Zdroj: Anandtech


reklama