reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Blackout v CoD: BO4 má novou mapu Alcatraz a do konce dubna je zdarma

3.4.2019, Karel Polívka, aktualita
Blackout v CoD: BO4 má novou mapu Alcatraz a do konce dubna je zdarma
Activision přidal do svého Battle Royale režimu Blackout v Call of Duty: Black Ops 4 novou mapu Alcatraz. A aby si novinku mohlo vyzkoušet co nejvíce hráčů, je Blackout až do konce tohoto měsíce zdarma.
Přestože je na poli Battle Royale her dnes silná konkurence v podobě Apex Legends, který přišel jako free to play před 2 měsíci od EA jako blesk z čistého nebe, je pro hraní Blackoutu stále standardně (mimo časově omezené akce pro vyzkoušení zdarma jako právě teď) nutné jeho zakoupení. Fortnite, který svého úspěchu dosáhl také díky free to play modelu, je v rámci BR her svým zpracováním natolik odlišný, že jej za přímou konkurenci pro Blackout nepovažuji.
 
 
EA navíc před pár dny konečně vydalo Battle Royale režim Firestorm do svého nejnovějšího Battlefieldu V, k jehož hraní je ovšem také nutné koupit plnou hru. Díky tomu, že zájemci o herní mód Battle Royale mají na výběr ze stále většího množství titulů, se nabízí otázka, zda bude Blackout v dohledné době také uvolněn jako free to play. Tak daleko ale zatím nejsme.
 
 
Fanouškům série však teď udělal Activision radost přidáním nové mapy do Blackoutu (jako první je už k dispozici na platformě PS4 a 9. dubna bude i na PC a Xbox One), v rámci které se podíváme na známý ostrov s věznicí Alcatraz. Z hlediska rozlohy je tato nová mapa menší než ta první, ale zálibu by si v ní mohli najít především ti, kteří mají raději přestřelky v uzavřených prostorách na kratší vzdálenost. Nová mapa tak nabízí odlišný herní zážitek, takže jde o výborný doplněk.
 
A aby toto obsahové rozšíření nalákalo co nejvíce nových hráčů, je možné teď hrát Blackout (obě mapy) až do konce tohoto měsíce zcela zdarma.
 
Zdroj: Activision


reklama