reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Cooler Master chystá skříň Cosmos SE

23.8.2013, Jan Vítek, aktualita
Cooler Master chystá skříň Cosmos SE
Cooler Master se asi již brzy chystá navázat na své skříně Cosmos S novým modelem Cosmos SE. Tato řada přitom sahá až do roku 2007, kdy byl představen Cooler Master Cosmos 1000, přičemž další generace v podobě Cooler Master Cosmos II přišla...
Cooler Master se asi již brzy chystá navázat na své skříně Cosmos S novým modelem Cosmos SE. Tato řada přitom sahá až do roku 2007, kdy byl představen Cooler Master Cosmos 1000, přičemž další generace v podobě Cooler Master Cosmos II přišla na trh o čtyři roky později.





Cooler Master bude svou novinku vystavovat na Gamescomu, herního veletrhu pořádaného v německém Kolíně. Nová skříň má být založena na svém vzoru Cosmos S, oproti němuž má být zmenšena, aby odpovídala našim představám o skříních typu Middle Tower.

Výrobce v souvislosti s ní mluví především o modularitě, což obvykle znamená odnímatelné diskové šachty a to platí i v tomto případě. Ty tak mohou vepředu udělat místo pro až 360mm radiátor vodního chlazení a další 240mm můžeme nainstalovat nahoru. Zajímavé je, jak výrobci začali v poslední době své skříně přizpůsobovat právě potřebám vodního chlazení, jako by to bylo najednou masově využívané. Ale už jsme si ale zvykli na to, že nám počítačové skříně většinou nabídnou možnosti, které nikdy nevyužijeme, čest výjimkám.

Cosmos SE si také zachová svou chloubu - hliníková madla nahoře a podobně zpracované nohy vespod. Více toho ale Cooler Master o své novince neprozradil, takže si budeme muset počkat na oficiální tiskovou zprávu.

Zdroj: techPowerUp
reklama