reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Cooler Master odhalil malou skříň Elite 130

29.8.2013, Jan Vítek, aktualita
Cooler Master odhalil malou skříň Elite 130
Pro základní desky Mini-ITX si Cooler Master připravil novou počítačovou skříň Elite 130, kterou můžeme označit za nástupce recenzovaného modelu Cooler Master Elite 120 Advanced. S ní ji pojí také design, ovšem výrobce chtěl přidat také...
Pro základní desky Mini-ITX si Cooler Master připravil novou počítačovou skříň Elite 130, kterou můžeme označit za nástupce recenzovaného modelu Cooler Master Elite 120 Advanced. S ní ji pojí také design, ovšem výrobce chtěl přidat také nějaké moderní prvky, takže připravil celou novou skříň.





Jedná se tedy o malou a hlubokou skříň, která je připravena i pro výkonný hardware, tedy především co se týče grafických karet. Vejde se do ní i GeForce GTX Titan nebo AMD Radeon HD 7990, takže s tím nebude problém, ale chladič procesoru bude seshora omezen napájecím zdrojem. Dle Cooler Masteru tak bude nejlepší použít malý integrovaný vodní chladič s tlustým 120mmm radiátorem umístěným vepředu.





Pro úložná zařízení tu máme jednu 5,25" pozici a pak dokonce až pět pevných disků či SSD, i když zpráva ani fotografie zrovna neosvětlují, jakým způsobem to je zajištěno. Z webové prezentace se ale dozvíme, že jde o kombinace. Maximálně můžeme dovnitř vměstnat až tři disky a jedno SSD, jeden disk a čtyři SSD, atp.

Vepředu máme dva porty USB 3.0 a audio porty. Nová Elite 130 je již k dispozici, přičemž cena by se mohla pohybovat na stejné úrovni jako u Elite 120 Advanced, čili kolem 1200 Kč.

Zdroj: TZ Cooler Master
reklama