reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Epic Games nakonec nabízí zdarma Civilizaci 6

22.5.2020, Jan Vítek, aktualita
Epic Games nakonec nabízí zdarma Civilizaci 6
Minulý týden se projevilo odhodlání firmy Epic Games vystupňovat svou pravidelnou nabídku herních titulů zdarma. Už dříve jsme se dočkali zajímavých titulů, ale nyní je zřejmé, že přišla nová a čerstvá vlna. 
Epic Games Store během své existence rozdal hry v celkové hodnotě už vysoko přes 2000 dolarů a patřily mezi ně i některé velice známé tituly. Našinec si může vzpomenout třeba právě na Kingdom Come: Deliverance jako český áčkový titul, ovšem ještě nikdy tu nebyla celá šňůra takových nabídek, která zřejmě minulý týden odstartovala titulem Grand Theft Auto V.
 
 
Poté se začalo spekulovat o tom, že Epic tento týden nabídne rovnou Zaklínače 3 zdarma, ovšem to se nyní ukazuje jen jako fáma, která mohla vzniknout i na základě toho, že tato hra od CD Projekt Red přišla na trh právě před 5 lety. Polští vývojáři to ostatně oslavili sami pomocí slev napříč prodejními platformami a skutečně nelze předpokládat, že by si do toho dobrovolně nechali hodit vidle firmou Epic, která by Zaklínače 3 nabídla rovnou zdarma. 
 
Naopak se potvrdilo to, že Epic Games Store od tohoto čtvrtka nabízí zdarma titul Civilizace 6, respektive Sid Meier's Civilization VI, což je neméně velkorysá nabídka. Ostatně tato hra se stále ještě běžně prodává za plnou AAA cenu 60 dolarů či eur, za niž je obvykle k dispozici třeba i na Steamu. 
 
 
Čili se nám potvrzuje i to, že minulý týden zveřejněný snímek odpovídá skutečnosti, takže po Civilizaci VI přijdou příští týden na řadu Borderlands The Handsome Collection a na začátku června pak Ark Survival Evolved. 


reklama