22.11.2007, Karel Polívka, soutěž

Soutěž o nové multifunkční zařízení Samsung SCX-4500 (umožňující tisk, kopírování, skenování) se vskutku ojedinělým designem (ze stejné designerské řady jsme vám před pár dny přinesli recenzi tiskárny ML-1630) je již za námi, proto nadešel...

reklama
a mate povoleni | od: voskup (45)  23.11.200717:53
od uradu na ochranu os. udaju, ze si tu VYNUCUJETE nase jmena a adresy? proc proste evybrat viteze a kontaktovat ho mailem a udelat to nejak rozumne diskretne. nevidim duvody k tomu aby tu u vas v databazi byli permanentne ulozeny nase adresy­/jmena.
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(0)  nízká(0)
Re: a mate povoleni | od: PC! (2)  23.11.200718:09
Nějak jsem si nevšiml, že by nás někdo nutil psát sem osobní údaje. Jestli je sem psát nechcete, tak je nepište. ;­)
To že se zveřejní jméno­/a výherce­/ů mi příjde docela v pořádku. Naopak, kdyby je nezveřejňovali tak by mi to přišlo podezřelé.
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(0)  nízká(0)
Re: a mate povoleni | od: Karel Polívka (645)  23.11.200723:06
??? Nevšiml jsem si, že si něco vynucujeme. Pořádáme soutěže. Naší ­(podle mého logickou­) podmínkou účasti v těchto soutěžích je vyplnění kontaktních ­(osobních, chcete­-li­) údajů. Nelíbí se Vám tato podmínka a nejste ochoten na ni přistoupit? Tak se prostě našich soutěží neúčastněte. Jednoduché.

Uvědomte si, že naší povinnostní není jakékoli soutěže pořádat.
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(0)  nízká(0)
Re: a mate povoleni | od: jean2005 (2)  14.12.20077:15
Potom ale nechápu, když vyplním poctivě všechny údaje, proč jsem nakonec vyřazen ze slosování na základě pochybného a nepravdivého tvrzení, že jsem údajně nevyplnil PSČ. Proč mě to neupozorní hned při registraci, ale až po slosování, když se tomu nelíbí formát PSČ xxxxx? Navíc, podle fóra, nefunguje ani formát xxx xx a tomu už vůbec nerozumím, co tam teda mám vyplnit???? Vzhledem k počtu takto postižených soutěžících doufám, že s tím něco uděláte, opravdu to působí dost divně.
S pozdravem Jan Mátl.
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(0)  nízká(0)
Re: a mate povoleni | od: Karel Polívka (645)  14.12.200711:24
Přečtěte si prosím třeba pravidla expertiád ­( http:­/­/www.svethardware.cz­/pravidla­-soutezi ­) nebo popis expertiád ­( http:­/­/www.svethardware.cz­/expertiada ­) nebo vyhlášení právě ukončené expertiády s MSI ­( http:­/­/www.svethardware.cz­/soutez­-o­-herni­-notebook­-msi­-gx600px­-vyhodnoceni­/18919 ­) nebo konkrétně tuto aktualitu zabývající se popisovaným problémem ­( http:­/­/www.svethardware.cz­/expetiada­-s­-msi­-chyba­-v­-informativnich­-mailech­-o­-potvrzeni­-ucasti­-update­/19143 ­) nebo si přečtěte druhý informativní e­-mail ohledně vyhodnocení expertiády s MSI, který Vám dorazil, pokud jste se jí účastnil. Vysvětlení máte k dispozici na několika místech ­(nemluvě i o našem fóru­), stačí být aspoň trochu ochotný se sám informovat.
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(0)  nízká(0)
Re: a mate povoleni | od: Miko_zrovnabezloginu  14.12.200713:42
myslím, že problém by nastal teprve v momentu, kdy by jste měl vyplnit i č. OP nebo R.Č nebo jejich část. Krom toho si nikdo nic nevynucuje.
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(0)  nízká(0)
Nekde je chyba | od: paja666 (116)  22.11.200718:57
Hm, tak ten mail mi neprisel, presto, ze maily po odpovedi na kazdou otazku mi prichazeji. Kde je problem?
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(0)  nízká(0)
Konstruktivní kritika | od: Braun (1)  22.11.200718:53
Aby tady nebyli jen stížnosti, proč jsem sakra nevyhrál zrovna já! Tak já si stěžuji na totální nepřehlednost vašeho webu. Ten kdo tenhle web vytvořil, byl mimozemšťan. Co takhle vlevo nahoře odkaz na Profil z něho pěkné do Expertiády pak případně na soutěžní otázku, stav odpovědí, pravidla, losování.
A to platí u všeho, jako jste dobrý web ale, abych hledal vaše recenze přes Google když vaše vyhledávání nic nenajde?? Nebo abych při více dílné recenzi hledal, kam jste to dali. Stačilo by dát do odkazu Části článku odkaz na druhý díl. apd. Chce to trošku přemýšlet.


OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(0)  nízká(0)
Re: Konstruktivní kritika | od: Petr Popelka (252)  22.11.200722:59
Vaše stížnosti nechápu, do profilu se dostanete pomocí odkazu velvo nahoře, expertiáda je pak v levém sloupci. Stejně tak nevím, rpoč hledáte recenze přes Google ­- rubriky jsou rozčleněn tak, že vnich není problém dohledat naprosto cokoliv a to především rychle. Jinak opět to samé, pokud některá recenze­/megatest má více částí, vždy jsou v dané rubrice pod sebou...
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(0)  nízká(0)
co takhle trosku omacky? | od: stary (51)  22.11.200717:42
Nemohli byste do toho souhrneho mailu pridat trochu ­"omacky­"? Ty ctyri strohe radky pusobi trochu ­"amatersky­", zejmena treba v porovnani s upozornenim na novou expertiadu, ktere jsem dostal pred chvili :­).

Ale jinak prima vylepseni, diky.
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(0)  nízká(0)
Info e-maily a nesprávný údaj ohledně PSČ | od: Karel Polívka (645)  22.11.200712:11
Vzhledem k tomu, že krátce po odeslání informativních e­-mailů informujících účastníky expertiády se Samsungem o správnosti vyplnění jejich profilů přišly reakce upozorňující na to, že přestože měl dotyčný vyplněné PSČ, bylo v info e­-mailu uvedeno, že PSČ chybělo, byl zkontrolován kód, který se o vyhodnocování správnosti kontaktních údajů v uživatelských profilech pro účely těchto informativních e­-mailů stará, a byla v něm objevena chyba ­- PSČ ve formátu xxx xx systém vyhodnotil jako nesprávný údaj. Chyba už byla opravena, takže příště by se už neměla opakovat.


V případě losování to ale nemělo vliv, protože jak jsem dříve ve spojitosti s tímto doplněním zmiňoval ­(naposledy zde: http:­/­/www.svethardware.cz­/e­-mailove­-oznamovani­-o­-novych­-expertiadach­/18681­), tak vždy nejdříve losuji výherce s odpovídajícím množstvím bodů a teprve posléze u vylosovaných ­"ručně­" kontroluji jejich kontaktní údaje ­(tyto informativní e­-maily jsou skutečně jen pro zpětnou kontrolu toho, zda má dotyčný vyplněné kontaktní údaje nebo nikoli ­(viz odkaz výše­), přičemž o samotném zařazení do slosování nerozhodují. Mnozí z vás si je právě kvůli nějaké možnosti ověření přáli.


Nehledě na to, že v případě této expertiády byl hned vylosován účastník, který měl kontaktní údaje v pořádku.

Tímto se tedy všem, které tato chyba postihla, za chybu zanesenou při programování odpovídajícího kódu omlouvám, avšak jak už jsem psal ­- na losování nemají tyto informativní e­-maily vliv, jelikož nejdříve losuji a teprve posléze až u vylosovaných ověřuji kontaktní údaje.


S pozdravem a přáním štěstí v dalších expertiádách
Karel Polívka
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(0)  nízká(0)
Re: Info e-maily a nesprávný údaj ohledně PSČ | od: jean2005 (2)  14.12.20076:22
Dobrý den, robot možná opraven byl, ale teď zase nebere PSČ ve tvaru xxxxx. A podle fóra nejsem jediný, komu se to stalo. Mám to chápat jako úmyslné omezování počtu losovaných, nebo je celá expertiáda jen záminka k lákání osobních údajů? Soutěžit u Vás mě velice baví, ale pokud není naděje na výhru, trochu to celé ztrácí smysl.
S pozdravem Jan Mátl.
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(0)  nízká(0)
Re: Info e-maily a nesprávný údaj ohledně PSČ | od: Karel Polívka (645)  14.12.200713:19
Dobrý den, přečtěte si prosím třeba pravidla expertiád ­( http:­/­/www.svethardware.cz­/pravidla­-soutezi ­) nebo popis expertiád ­( http:­/­/www.svethardware.cz­/expertiada ­) nebo vyhlášení právě ukončené expertiády s MSI ­( http:­/­/www.svethardware.cz­/soutez­-o­-herni­-notebook­-msi­-gx600px­-vyhodnoceni­/18919 ­) nebo konkrétně tuto aktualitu zabývající se popisovaným problémem ­( http:­/­/www.svethardware.cz­/expetiada­-s­-msi­-chyba­-v­-informativnich­-mailech­-o­-potvrzeni­-ucasti­-update­/19143 ­) nebo si přečtěte druhý informativní e­-mail ohledně vyhodnocení expertiády s MSI, který Vám dorazil, pokud jste se jí účastnil. Vysvětlení máte k dispozici na několika místech ­(nemluvě i o našem fóru­).
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(0)  nízká(0)
to ist | od: Srodo (1)  22.11.200711:18
Takže ja som s profilom na tom podobne. No čo už, asi to tak malo byť ;)
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(0)  nízká(0)
Diky redakci | od: BeatBoZZ (8)  22.11.200711:10
za zapracovani odesilani infa o zarazeni do slosovani pri vyhlaseni vyhodnoceni :­). Ac mam spravne vyplneny profil a nemusim se tedy durdit jako predemnou pisici nezdvorak, nikdy jsem si nebyl jist zarazenim do slosovani.
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(0)  nízká(0)
Re: Diky redakci | od: Tifosi (66)  22.11.200715:07
Taky se připojuji... super změna! Diky
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(0)  nízká(0)
Vyplněný profil ? | od: V-l-K (19)  22.11.200711:06
Před chvilkou mi přišel zvláštní mail. Postoupil jsem do slosování, ale možnost získat výhru ne. Důvodem je údajně nevyplněné PSČ. To jsem vyplněné měl, ale zřejmě nemá robot rád formát xxx xx, tak jsem to upravil na xxxxx a on bude příště spokojen.
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(0)  nízká(0)
Re: Vyplněný profil ? | od: PC! (2)  22.11.200711:14
Stejný problém. Taky jsem to upravil na XXXXX. Tak snad už to je teď OK. :­)
Podle mě docela hloupá chyba, určo by to šlo nějak uhlídat aby se to tam psalo v požadovaném formátu. Ale chválím to že teď příjde mail s vyhodnocením. Jinak by mě to ani asi nenapadlo.
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(0)  nízká(0)
Re: Vyplněný profil ? | od: macmar (10)  22.11.200712:46
Stal osemi neco podbneho, akorat nemam vyplnenou ulici.
KUA a kdyz bydlim v male obci kde ulice nejsou a nikdy nebyly tak tam mam napsat co ?!?!?!?!
Kdyz si vymyslim jakkoliv nazev, tak mi stejne robot napise ze ulice neexistuje apod.
Kdyz zadate vyplneny profil mneli by nedkde byt dany napsany povinnosti jak co vyplnit.
Toto me peken nasXalo.
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(0)  nízká(0)
Re: Vyplněný profil ? | od: macmar (10)  22.11.200712:48
Taskže co tam mam laskave napsat ?!?!?!?!?!?!?!?!

Diky za reakci
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(0)  nízká(0)
Re: Vyplněný profil ? | od: Karel Polívka (645)  22.11.200713:28
Odpověď na Vaše dotazy naleznete v pravidlech našich expertiád. Ve Vašem případě se bohužel rozčilujete zbytečně.

Nehledě na to, že jakmile byla pravidla právě o tento případ doplněna, upozorňoval jsem na ně navíc také samostatnou aktualitou: http:­/­/www.svethardware.cz­/e­-mailove­-oznamovani­-o­-novych­-expertiadach­/18681

Na tuto aktualitu byl také odkaz v e­-mailovém upozornění na novou expertiádu se Samsungem, který se posílal před jejím spuštěním.
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(0)  nízká(0)
Re: Vyplněný profil ? | od: macmar (10)  22.11.200713:40
Díky za vysvětlení a objasnění, omlouvám se.
Ale nemám čas číst každou aktualitu, podmínky jsme četl poprvé a tehdy zde v případě obcí žádná zmínka nebyla, možná se pletu, alespoň pro příště už vím.
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(0)  nízká(0)
Re: Vyplněný profil ? | od: Karel Polívka (645)  22.11.200713:49
Ano, ta zmínka tam skutečně nebyla od začátku, doplňoval jsem ji relativně nedávno. Jenže tohle je trochu problém ­- jak všechny o něčem informovat bez ­"zbytečného­" spamování?

Nicméně vidím, že prostě budu muset začít o podobných změnách posílat vždy e­-mailové oznámení těm, kdo mají zaškrtnutý odpovídající checkbox ve svém profilu. Teď se posílá pouze informace o nové expertiádě ­(s případnými dalšími informacemi, respektive s odkazy na ně­).
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(0)  nízká(0)
Re: Vyplněný profil ? | od: Karel Polívka (645)  22.11.200714:01
Jen pro doplnění ­- právě tento případ vesnic bez ulic ­(a ostatně i celé toto e­-mailové oznamování po ukončení expertiády­) se řešilo zde: http:­/­/www.svethardware.cz­/soutez­-s­-asus­-o­-3­-high­-endove­-zakladni­-desky­-s­-p35­-vyhodnoceni­/18085­/diskuze

Je mi jasné, že jste to nemohl zaregistrovat, protože se jedná pouze o jednu diskuzi z mnoha, nicméně tolik jen k tomu, že bylo předem jasné, že se právě takovéto sporné případy objeví a první e­-mailová rozesílka bude doprovázena nedorozuměními ­(problém s PSČ ale samozřejmě očekáván nebyl ­- to byla jednoznačná chyba na naší straně­).
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(0)  nízká(0)
bezte do xxx | od: SatanS (184)  22.11.200710:58
i se ­"spravne­" vyplnenym profilem xxx!
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(0)  nízká(0)
Re: bezte do xxx | od: Karel Polívka (645)  22.11.200712:19
Příspěvek byl cenzurován kvůli vulgárním výrazům.

Jeho autorovi jen vzkážu, že v pravidlech expertiád ­(na které je vždy odkaz­) je jasně uvedeno, že šanci na výhru mají pouze ti, kdo mají správně a pravdivě vyplněné kontaktní údaje. Profil s uživatelským jménem SatanS ale adresu zcela postrádá ­(netýká se jej tedy problém spojený s nesprávným vyhodnocením PSČ v info e­-mailech­). Pokud někdo bude pravidla nějaké soutěže ignorovat, nemůže očekávat, že by mohl vyhrát.
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(0)  nízká(0)
Re: bezte do xxx | od: SatanS (184)  22.11.200712:26
Co mi cumite do profilu?! Demisi!!!!
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(0)  nízká(0)
Gratulace | od: ladajancik (23)  22.11.20079:10
Gratuluju výherci.
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(0)  nízká(0)
Re: Gratulace | od: e-MP (41)  22.11.200720:52
jj tiez...ach zase som nevyhral :(
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(0)  nízká(0)
Zajímá Vás tato diskuze? Začněte ji sledovat a když přibude nový komentář, pošleme Vám e-mail.
 
Nový komentář k článku
Pro přidání komentáře se přihlaste vpravo nahoře. Pokud nemáte profil, zaregistrujte se.
Uživatelský profil Vám umožní u nás využívat několik zajímavých funkcí.