Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 4 123 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 50

Téma: Problém s CPU Intel C2D E6600

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    224

    Zdravím... dnes jsem se jen tak pro zajímavost podíval do programu CPU-Z a co nevidím... program ukazuje pouze jedno jádro. Mrknul jsem ještě do everestu a taky ukazuje jedno... nevíte čím to může být nebo co s tím dělat?
    Přiložil sem screeny z obou programů

    CPU: Intel Core 2 DUO E6600
    MB: MSI P965 Neo-F Socket 775
    GPU: Rleadtek Win Fast PX 7600GT
    HDD1: Western Digital 160GB Sata II (WDC WD1600JS-00NCB1)
    HDD2: Western Digital 500GB Sata II (WDC WD5000AAKS-65YGA0)
    RAM: 2x A-data 1024 DDR2 800

    Díky za všechny rady....
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: CPU-Z.JPG 
Zobrazení: 164 
Velikost: 43.6 KB 
ID: 3115   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: Everest.JPG 
Zobrazení: 158 
Velikost: 47.3 KB 
ID: 3116  
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele husky14
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    4,308

    Mas v BIOSu povoleny Multi-core (nebo tak nejak)?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    224

    já vážně nevím, kde to hledat a než to jednou blbě udělám, tak se radši 100x blbě zeptám.
    http://www.svethardware.cz/recenze-7...-neo-f/14830-2
    kde to hledat v tom biosu??
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Čestný člen Avatar uživatele husky14
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    4,308

    Hele sorry, blbe sem cet.... ja myslel, ze mas Platinum a tam je v BIOSu polozka Core Multi-processing. U tvy to nevidim

    Tak zkus treba jen zresetovat BIOS, nevim proc ti programy detekujou jen jedno jadro.

    Kdyz CPU zatizis, mas ve spravci uloh vytizeny obe jadra?

    Btw. zkus nejakej vykonovej test, treba SuperPI 1M, kolik ti vyjde.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele elpsycho
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    1,603

    Super PI mu bude fungovat stejně i s jedním jádrem, má to nějakou hlubší myšlenku?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Obyvatel SHW Avatar uživatele OdMajkla
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    369

    Prime 95 na zatížení. Everest Ultimate edition na monitorování vytížení CPU - v programu zvolit SOUBOR/NASTAVENÍ/IKONY ČIDEL - A ZAŠKRTNOUT 1.JÁDRO, 2, JÁDRO.
    Pak se ti dole na liště zobrazí vytížení jader.
    Prime 95 by měl ukázat tři okna. První značí spuštění testu, druhé a třetí jednotlivá jádra.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    224

    ve správci úloh to vidí taky jedno jádro, bios sem dnes přeflaschnul(dělalo to před flešem..)
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    224


    Tak tady je screen.
    Jak píše everest dole 2x 100 tak u prvniho je napsany (viz scr) Vytížení CPU1 a u druhého Vytížení CPU
    Naposledy upraveno uživatelem Janeks: 21-03-2008 v 23:50
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele elpsycho
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    1,603

    Neměls náhodou předtím jednojádrový procesor na stejné instalaci WIN?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    224

    no nikdy tam nebylo jednojádro. Systém sem včera přeinstaloval....
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,784

    mas tam service pack 2?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    224

    jj Winy jsou s SP2
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    73

    Prehod si paměti jedou ti v single modu podle screnu
    A to mas novy procesor a mas to možnost vyzkoušet treba u kamarada.Muže to byt treba zmetek už z vyroby.Ja koupil treba 8400 a hned novej jel ale do druheho dne zkolaboval pc tak jsem dal obnovení systemu a pka to zase do druhého dne jelo a porad tak do kola tak šel na reklamaci
    Naposledy upraveno uživatelem alesek07: 22-03-2008 v 13:30
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    224

    paměti sem přehodil a ted to v everestu nepíše nic ale paměti jedou.... (při spouštění to stejně v biosech píše SINGLE mode)
    ale tahle věc mě zase tak moc netrápí....
    procesor není novej mám ho už rok a půl a dřív šel normálně a CPU-Z zobrazoval 2 jádra. Deska byla na reklamaci a byla vyměněna za novou.
    Naposledy upraveno uživatelem Janeks: 22-03-2008 v 13:35
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,784

    vyzkousej clear cmos - odpoj komp od site a najdi na desce jumper pro vymazani biosu a zkratuj treba sroubovakem.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 4 123 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. CPU intel E6600 + Windows XP
    Od Mattoni v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 12-07-2007, 16:55