Call of Duty 1,2,4 - dlouhé spouštění
Ahoj,mám problém se spouštěním hry:
Když se zapne hra zobrazí se to úvodní okno viz. screen -
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
a pak by se měla spustit hra,jenže já mám tohle okno na obrazovce tak 2-3 min než se hra spustí.Dělá mi to u všech Call of Duty 1,2,4.Můj počítač je -
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste] (grafická karta Radeon RX 1900 Series)
Děkuji za rady čím by se to dalo udělat aby se hra spustila hned.
Když se zapne hra zobrazí se to úvodní okno viz. screen -
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
a pak by se měla spustit hra,jenže já mám tohle okno na obrazovce tak 2-3 min než se hra spustí.Dělá mi to u všech Call of Duty 1,2,4.Můj počítač je -
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste] (grafická karta Radeon RX 1900 Series)
Děkuji za rady čím by se to dalo udělat aby se hra spustila hned.
Dělá to jen a pouze u těchto her nebo i u nějakych jinych? Co ce týče CPU, RAM a GK tak je mas pro tuhle hru ( CoD4 ) vyhovující. Zkus tu hru přeinstalovat co se stane Pokud nic, doporučoval bych si pročistit registry. Myslim že to umí Tune UP
ovladače GK, patche do her, mem test
ještě ohle se dá vyzkoušet, bych se spíše víc přikláněl k těm ovladačum, že jsou nějaké starší, zkus je reinstalovat, pokud nepomůže tak stáhni na ty hry patche a nainstaluj
ještě ohle se dá vyzkoušet, bych se spíše víc přikláněl k těm ovladačum, že jsou nějaké starší, zkus je reinstalovat, pokud nepomůže tak stáhni na ty hry patche a nainstaluj
Divam se ze pouzivas avast problem bude v nem .... mimochodem resi se to i tady. Zkus ten avast odinstalovat zrestartuuj a zkus to.
[QUOTE=johny__g;115846]Hry máš originál? Používáš nějaký crack?[/QUOTE]
To by s tím nemělo mít souvislost jestli jsou hry originální nebo ne.
To by s tím nemělo mít souvislost jestli jsou hry originální nebo ne.
Myslíš? Pokud nemá originál je pravděpodobné že nemá ani poslední patche na hru. Navíc ne každý crack funguje dobře, nikdy nevíš jak to kdo zbastlil a co to může dělat. Takže IMHO to příčina být může.
Doma nemám ani jednu originální hru a ani jedna mi nedělá bordel. Pokud použiješ na neorigánální hru patche, tak jediné co pak musíš udělat je že ji znova crackneš. jinak problem patchy neni
( ono to vypadá že jsem asi světlá vyjímka a vše mi funguje tak jak jinému by to nefungovalo )
( ono to vypadá že jsem asi světlá vyjímka a vše mi funguje tak jak jinému by to nefungovalo )
Zdravím, na podobný problém jsem narazil a většinou to bylo špatným DNSkem, protože se hra snažila připojit na internet, ale nemohla odrezolvovat nějaké servry. Děla to i při spuště singlu. Tak schválně zkuste vytáhnout před spuštěním hry síťový kabel.
Uz je tu par dalsich rad v jinych threadech
Ted nekdo v jinem threadu radil toto
Zkus teda ve Správci zařízení --> Systémová zařízení ---> vypnout Microsoft UAA Bus Driver for High Definition Audio
Zdroj zde
Zkus to
Ted nekdo v jinem threadu radil toto
Zkus teda ve Správci zařízení --> Systémová zařízení ---> vypnout Microsoft UAA Bus Driver for High Definition Audio
Zdroj zde
Zkus to