Mám vyhlídnuté dva LCD 19" monitory. Jeden je Hyundai a druhý Acer přednostně (ACER 19" AL1916Ws TFT). Který výrobce je lepší???Kterému mohu více důvěřovat??? a co si myslíte o tomto Aceru???Prosím poraďte!
[QUOTE=Libor86]Mám vyhlídnuté dva LCD 19" monitory. Jeden je Hyundai a druhý Acer přednostně (ACER 19" AL1916Ws TFT). Který výrobce je lepší???Kterému mohu více důvěřovat??? a co si myslíte o tomto Aceru???Prosím poraďte![/QUOTE]
Heh, ani jeden?
K čemu ten monitor bude primárně, na hry, CADy, úpravy fotek? Vhodný test tady: úvod a závěr
Heh, ani jeden?
K čemu ten monitor bude primárně, na hry, CADy, úpravy fotek? Vhodný test tady: úvod a závěr
Ale já na compu hlavně sleduju filmy.Pak pracuju s multimediálními aplikacemi, a hraji nejnovější hry. A hlavně za optimální cenu. Tak kterou značku a produkt by si mi poradil ty???Smeli!!!
[QUOTE=Libor86]Ale já na compu hlavně sleduju filmy.Pak pracuju s multimediálními aplikacemi, a hraji nejnovější hry. A hlavně za optimální cenu. Tak kterou značku a produkt by si mi poradil ty???Smeli!!![/QUOTE]
Nejsem expert na monitory, podle testu bych šel do tohodle: https://www.svethardware.cz/recenze-megatest-19-lcd-viewsonic-vx922/14535
Nejsem expert na monitory, podle testu bych šel do tohodle: https://www.svethardware.cz/recenze-megatest-19-lcd-viewsonic-vx922/14535
ViewSonic???Zrovna s touto značkou jsem se ještě nesetkal!!!Tak abych po pár hodinách hraní nebo koukání na film ho nemusel jít reklamovat???
[quote=Libor86]ViewSonic???Zrovna s touto značkou jsem se ještě nesetkal!!!Tak abych po pár hodinách hraní nebo koukání na film ho nemusel jít reklamovat???[/quote]
Jeden známej má 20" širokoúhlej ViewSonic, bez vadných pixelů, obraz velmi pěknej a kvalita zpracování - design mě moc mile překvapil. Na obrázku vypadá velmi "obyčejně" ale v reálu je to pěknej monitor - působí velice kvalitním provedením (design stejnej jako tahle 19")
Jeden známej má 20" širokoúhlej ViewSonic, bez vadných pixelů, obraz velmi pěknej a kvalita zpracování - design mě moc mile překvapil. Na obrázku vypadá velmi "obyčejně" ale v reálu je to pěknej monitor - působí velice kvalitním provedením (design stejnej jako tahle 19")
Ještě tě budu otravovat. Potřeboval bych posudek na jeden: ViewSonic VA1912w 19" LCD . Prosím napiš mi tvůj posudek.Díky moc za radu.
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
vlastním. tedy matka vlastní. v životě jsme neviděl lepší barvy. každý den přemýšlím jak jí ho sebrat :)
vlastním. tedy matka vlastní. v životě jsme neviděl lepší barvy. každý den přemýšlím jak jí ho sebrat :)
Monitory ViewSonic jsou obvykle na daleko lepší úrovni něž například Acer. Hyundai není špatný, drží si již léta takový standard, ničím nepřakvapí, ale také neurazí.
Díky za doporučení. Přemýšlím, že půjdu do ViewSonic VA1912w - LCD 19".Co myslíte, bude to dobrej monitor???
Tak už mám LCD ViewSonic VA1912w - LCD 19" a nemůžu si ho vynachválit. Opravdu super barvy a dobrá grafika. Jsem nadmíru spokojenej. Díky za rady.
Takže aký 19kový LCD panel by ste mi doporučili? Mal by byť vhodný na hranie hier,primárne. Doležitá je aj cena. Za rady vopred ďakujem. ;)
[quote=bigtom]Takže aký 19kový LCD panel by ste mi doporučili? Mal by byť vhodný na hranie hier,primárne. Doležitá je aj cena. Za rady vopred ďakujem. ;)[/quote]
Zrovna ten ViewSonic, který se tu řešil, by Tě mohl svou kvalitou uspokojit:) Kolik jsi ochoten do 19" LCD investovat?
Zrovna ten ViewSonic, který se tu řešil, by Tě mohl svou kvalitou uspokojit:) Kolik jsi ochoten do 19" LCD investovat?