Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 2 z 9 PrvníPrvní 1234 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 132

Téma: Pomožte se sestavou cca 12t

  1. #16
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele Deee-aN
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    3,872

    Citace Původně odesláno od nunyn Zobrazit příspěvek
    Tak jsem se rozhodl pro tu case Yeong,dokonce má i IEEE/1394,jenže neumím dát PC dohromady,tak musím kupovat na czechcomp. a tam ji nemají.Zkuste mi poradit obdobnou.
    Musíš bejt drsnej! http://www.svethardware.cz/svuj-poci...avim-sam/23615
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele fanynek
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    2,057

    Ahojte!

    Chci postavit kámošovi sestavu (zítra objednávám) s cenou max 12.500,-Kč (± pár korun). Tady je můj návrh: NÁKUPNÍ KOŠÍK

    V čem se ale nejsu stoprocentně jistý:
    -zdroj.....dělám s tím 500W Seasonicem dobře?
    -deska....jestli místo Gigabyte GA-EP35-DS3L (rev.1.0) nevzít radši Gigabyte GA-EP35-DS3 (rev.2.1)....rozdíl ale 200,-Kč!!! Nebo rovnou chipset P43....Gigabyte GA-EP43-S3L (rev.1.0)?
    -ventilátory.....ty Aireny RedWings 120 půjdou na Intake a na Accelero na VGA, ale potřeboval bych co nejtišší cca 1000-1200 ot./min. Teď mi říkal že si za ně (lepší FANy) klidně i připlatí.

    Díky.
    Naposledy upraveno uživatelem fanynek: 05-11-2008 v 23:08
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    2,545

    když se na koukaám zaměnil bych grafiku za hd4830
    zdroj klidně nechal 400W
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,042

    No, zdroj bych možná bral Enermax PRO82+ 425W, ale ten seasonic neni vyloženě špatný. Pokud plánuješ další upgrade a navyšování výkonu, tak ten seasonic, jinak bych bral spíš enera.
    Grafiku bych uvažoval nad 4830 - je výkonnější a skoro za stejnou cenu.

    edit: hej, matyyy, co mi to bereš od úst :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Starousedlík SHW Avatar uživatele SamecP
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    1,755

    Desku bych nechal.Větráky bych dal Nexuse.Zdroj Enermax PRO82+ 425W.Skříň aspoň Yeong Yang Ara YY-5605 černá...Jinak OK.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele fanynek
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    2,057

    Enermax PRO82+ 425W je + dalších 113,-Kč. Ale dá se o tom uvažovat. Měl by ty VGA utáhnouit v pohodě. Ne?
    Nejlevnější HD4830 je + dalších 423,-Kč. Nemáte někdo link na nějaký porovnání výkonu, nebo testy?
    Case je dalších 350,-Kč nahoru, který nemám.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele Deee-aN
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    3,872

    Úprava. DS3 nemá RAID, ale lepší chlazení NB. O fanech se tu už, koukám píše. V podpoře Sapphire píšou, že ta GPU vyžaduje min. 450W. Evidenteně přeháněj, ale... Na case by to taky chtělo přitlačit a jestli je kamarád ochotný připlatit za ticho, tak by to sneslo i lepší chlazení CPU. Tiché Nexusy mu budou nanic, až to rozjede Freezer.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele fanynek
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    2,057

    Citace Původně odesláno od deeean Zobrazit příspěvek
    Úprava. DS3 nemá RAID, ale lepší chlazení NB. O fanech se tu už, koukám píše. V podpoře Sapphire píšou, že ta GPU vyžaduje min. 450W. Evidenteně přeháněj, ale... Na case by to taky chtělo přitlačit a jestli je kamarád ochotný připlatit za ticho, tak by to sneslo i lepší chlazení CPU. Tiché Nexusy mu budou nanic, až to rozjede Freezer.
    Myslíš, že Freezer je hučák? Nemám s ním zkušenost.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    2,545

    ještě bych bral desku s p43 těď to sice není žádná velká výhoda ale za půl roku můžou vyjít grafiky co v pcie1 nepůjdou
    dostačující by mohli být i ASUS P5QL, nebo Biostar P43-A7
    za cca 1600

    možná bych i zapřemýšlel jestli má cenu vyhodit 350 za freezer (problém je že v podobný ceně nic jinýho není) možná bych připlatil za Xigmatek HDT-S963 nebo klasiku v podobě ninji
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele fanynek
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    2,057

    Citace Původně odesláno od matyyy Zobrazit příspěvek
    ještě bych bral desku s p43 těď to sice není žádná velká výhoda ale za půl roku můžou vyjít grafiky co v pcie1 nepůjdou
    dostačující by mohli být i ASUS P5QL, nebo Biostar P43-A7
    za cca 1600

    možná bych i zapřemýšlel jestli má cenu vyhodit 350 za freezer (problém je že v podobný ceně nic jinýho není) možná bych připlatil za Xigmatek HDT-S963 nebo klasiku v podobě ninji
    Jj. Pravda. Ta Gigabyte GA-EP43-S3L (rev.1.0) má PCI-E 2.0 Beru ji.
    Zdroj nechám ten Seasonic SS-500ET 500W OEM.
    TAk a co s tím chladičem CPU?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele Deee-aN
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    3,872

    e
    Citace Původně odesláno od fanynek Zobrazit příspěvek
    Myslíš, že Freezer je hučák? Nemám s ním zkušenost.
    No, točí až 2500RPM... A že je to slyšet, už tu párkrát zaznělo...
    BTW, AMD verze. Ale...

    EDIT: to je hrozný, jak to tady letí. Než se člověk otočí, je diskuse úplně jinde...
    Naposledy upraveno uživatelem Deee-aN: 05-11-2008 v 23:29 Důvod: edit
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Starousedlík SHW Avatar uživatele SamecP
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    1,755

    Ber klidně toho Freezera.Pokud nebude hodbě vysoké OC tak by hučet neměl.Další možnost Cooler Master Hyper 212,ale tne stojí o 400Kč víc..
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele fanynek
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    2,057

    Citace Původně odesláno od SamecP Zobrazit příspěvek
    Ber klidně toho Freezera.Pokud nebude hodbě vysoké OC tak by hučet neměl.Další možnost Cooler Master Hyper 212,ale tne stojí o 400Kč víc..
    OC by nebylo, nebo jen lehké.
    Přemýšlím, že bych tam nechal i klidně Intel BOX a ty ušetřený peníze (350,-Kč) bych nalil do VGA.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele Deee-aN
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    3,872

    Ty testy mě přivedly na myšlenku, co bude vlastně za monitor? (rozlišení)
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele fanynek
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    2,057

    Citace Původně odesláno od deeean Zobrazit příspěvek
    Ty testy mě přivedly na myšlenku, co bude vlastně za monitor? (rozlišení)
    Má nový Acer 19" 1280x1024 http://www.alfacomp.cz/php/product.p...4007X027020JM5
    Jinak na Alfě mají jenom tenhle PowerColor HD 4830 512MB DDR3 http://www.alfacomp.cz/php/product.p...0&SearchType=1
    Zkusil bych ho bez Accelera a pak by se vidělo.
    Naposledy upraveno uživatelem fanynek: 06-11-2008 v 00:01
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 9 PrvníPrvní 1234 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Pomožte vybrat manželsou postel ;)
    Od Liqid v sekci Volná témata
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 28-04-2016, 16:55
  2. Pomožte s nastavením WiFi sítě.
    Od pulcik v sekci Sítě
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 09-04-2008, 15:49
  3. Je spolu všetko kompaktibilné ? Pomôžte !
    Od hans1168 v sekci PC - archiv
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 05-02-2008, 00:39
  4. Pomožte s návrhem sítě
    Od Grouwr v sekci Sítě
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 13-01-2008, 16:51