...ok, to mi je viacmenej jasne. ale "ozrejmit" zadanie by hadam niekto mohol. ;-)na dnesni otazku ti nikdo neodpovi...
...ok, to mi je viacmenej jasne. ale "ozrejmit" zadanie by hadam niekto mohol. ;-)na dnesni otazku ti nikdo neodpovi...
zkuste www.coolink-europe.com a mozna vam to bude jasnejsi...Původně odesláno od sm_oOx^
![]()
njn, ja som moj prvy post uviedol aj s linkami na konkretne produkty ;-)Původně odesláno od MaWa
...nikde v otazke nie je specifikovane, ze sa treba sustredit na coolink "europe".
...ano, predpokladam, ze som odpovedal spravne, ale otazka je tym padom zavadzajuca, resp. nepresne formulovana.
Naposledy upraveno uživatelem sm_oOx^: 22-08-2006 v 09:20
ty otazky jsem psal ja, jsou tezke, zalezi na kazdem jednotlivem slovicku, ale myslim, ze jsou naprosto jasne. a jasna odpoved musi byt i po navstiveni taiwanskych stranek tohoto vyrobce. jen to mozna neni tak zrejme, ale logicke to rozhodne je.Původně odesláno od sm_oOx^
ok. dakujem za odpoved.
Me ty taiwansky stranky prave trosicku zmatly, ale nakonec jsem na to sel od lesa a snad to tipnul dobrePůvodně odesláno od MaWa
![]()
To jsou zase otázky... už čekám na dotazJaká je barva převážně se vyskytující na stránkách www.jscomputers.cz ?
dle pravidel jsou povoleny dve PR otazky...tak to snad vydrzite, ne ?Původně odesláno od Smeli
edit: navic rekl bych, ze barvu pozna kazdy, ale nad timto se musi chvili premyslet...
...ono su tie otazky pridelovane "random"? pretoze je som mal inu otazku.Původně odesláno od Smeli
Ja mel taky uplne jinou otazku a musim rict, ze jsem se pri ni zpotil az na *censored*Původně odesláno od sm_oOx^
. Spravnou odpoved jsem sice tusil, ale nez jsem nasel dukaz, tak jsem si fakt maknul...
nejsou přidělovány random, každej den máme každej stejnou...a eště k tomu co coolink vyrábí a nevyrábí - nevyrábí chladiče CPU a to proto, že když zadáš do googlu "ventilátor Colink" a "chladiče pev. disků Coolink" tak to najde spoustu odpovidajicich odkazu, ale když zadáš "chladič CPU Coolink", nenajde to přesně odpovidajiciho nic...![]()
Takže proto.
Původně odesláno od sm_oOx^
je vidět že ses neúčastnil minulé expertiády, tenhle příspěvěk od smeliho byl totiž narážka na jednu debilní otázku z květnové expertiády...(to jen abys byl v obraze)Původně odesláno od Smeli
Pred chvili jsem vstaval, proto jsem to nejspis nepochopil...Původně odesláno od Honziik
![]()
aha... :-)Původně odesláno od Honziik
...ano, nezucastnil som sa predoslej expertiady, takze som nevedel, ze na nieco naraza ;-)
Já si myslím, že určitě! Je to velký pokrok a přijde mi to jako rozumný kompromis. Zatím mi otázky přijdou o.k. I když mohly by být i těžší! ;-)Původně odesláno od MaWa
No, ale zase bych neměl být moc rozežranej....