Mám nápad. Vypadá to, že se map nakonec sejde docela dost, tak co kdybychom pro lepší rozhodování uspořádali turnaj na soutěžních mapách?
Mám nápad. Vypadá to, že se map nakonec sejde docela dost, tak co kdybychom pro lepší rozhodování uspořádali turnaj na soutěžních mapách?
Mám problém. Pracuji na té mapě, ale je to hrozná s*ačkaBude to vadit? Vypadá to hezky, ale jezdit to je nuda
![]()
To by bylo až třeba za 14 dní, až budou mapy vyladěný.![]()
To bylo podlé a pod pás vražené, nechutné a moji formulku včetně pilota ponižující.
Pravda je, že nechápu, jak můžete s těma autíčkama jezdit rovně a netrefit žádnej mantinel. Myslel jsem, že je to klávesnicí a zkusil jsem už laser, BT i drát, ale na všech jezdím stejně mizerně. Že by v tom jistou roli hrály ruce?![]()
Připomínám, že dnes (a opilci zítra) můžete uploadovat vaše soutěžní mapy. Do příští neděle (13.9.) o nich budeme diskutovat. Jde hlavně o to, aby se odladily případné cuty a jiné chyby. Dále se dohodneme na termínu turnaje soutěžních map (přihlédněte, prosím, k časovým možnostem páně fanynka -vizte výše
) a počítám, že od pondělí 14.9. by se tu objevilo vlákno s anketou, v níž bychom hlasovali o nejlepší mapu. Anketa bude tajná a výsledky uvolním až po skončení. Pokud by ten turnaj byl 20.9. (@fany: ne až v říjnu, viď ?
), mohli bychom po něm udělat vyhlášení (když tam budou všichni soutěžící). Vítěz obdrží stříbrný tag (pokud bude chtít a pokud má TMUF) a triko s tématikou TMF a svým nickem.
Pokud k tomu něco máte, připomínkujte![]()
No, snad těch map nebude zase tolik.Protože kdyby každý z nás uploadnul jednu mapu, jak by ta anketa asi dopadla...
Jedině, že by nešlo hlasovat pro tu svou
![]()