Pekna trat :-).
Nakoniec presvedcime KP, aby si nainstaloval TMNF![]()
Pekna trat :-).
Nakoniec presvedcime KP, aby si nainstaloval TMNF![]()
Pridavam novu trat Dakar 01
Asi prva ne ktorej by som asi nechcel nic menitale asi nahodou sa mi podarilo najst cut na obr. neviem ci to pochopis mas ist podla sipiek dozadu a do lava ale ja som isiel hned do lava a skocil som as tam
a usetril som asi 2s
(cervena ako som isiel a biela ako by som mal ist)
Pěkný. Takový nekomplikovaný, ale dost dlouhý s největší zradou až na konci (ta vzducholoď), dále viz Kirk.
Jj, vím o tom!Ty světelný rampy tam původně nebyly, ale tenhle problém jsem si uvědomil, tak jsem je tam dal a říkal si, že si toho třeba nikdo nevšimne
. No, něco s tím budu muset nakonec vymyslet. Ale tak aby mi to nenarušilo design. Co jsem to zkoušel zatarasit, vždycky to vypadalo hnusně.
Teď to cutněte!
Je to asi ok.
Ale Deee-aN vcera som bol na sereveri a ta nova opravena Twister 3 je akasi podelana skus si ju prejst 1, obe kamerz su prilis dlho (najma ta druha)
2, po tej druhej kamere tam je blug ako prejdes cey to uzke miesto skoci ti tam na 1s akobz "restart auta" skusal som to asi 20x a stale (myslel som ye to robi server) kukni ju lepsie![]()
A tahle http://www.svethardware.cz/forum/sho...0&postcount=96 je cajk? Zkusím projet tu na serveru, až na ní natrefím.
Nikdo žádné další poznatky ka KáPo's Dream? Jestli ne tak je v příloze "WHQL".
Ještě jsem pro jistotu zkusil tu z toho postu 96 a z nějakého důvodu se kamery nezaply vůbec. Takže jsem přidal do přílohy verzi s funkčními kamerami (aspoň mě fungují bez problémů) a ještě by stálo za úvahu se dohodnout jestli je tam vůbec dávat. Někomu kamery na wallridech vadí... (mě ne
)
Naposledy upraveno uživatelem Deee-aN: 06-03-2009 v 08:47
Vzhledem k tomu, že se vyskytly jisté pochybnosti o účelnosti použití interních kamer přidaných do několika map (Twister 001-3), dávám hlasovat o to, jestli je tam nechat nebo odstranit. V případě, že bude poměr vyrovnaný, nebo bude málo hlasujících, kamery odstraním. Předtím nikomu nechyběly, pouze jsem si myslel, že zlepší mj. požitek ze hraní.
Takže jsem to zkouknul a byla tam opravdu chyba. Je opravená, ale s nasazením počkám na výsledky hlasování, abych furt nehonil EditoraPO jak nadmutou kozu.![]()
kamery ve voze na Twisterech - odstranit![]()