Jestli si tohle někdo přečte, tak je tam příště nával. Jestli si to přečte KáPo, příště jezdíme až po 22.00.....![]()
Jestli si tohle někdo přečte, tak je tam příště nával. Jestli si to přečte KáPo, příště jezdíme až po 22.00.....![]()
Tak jsem to konečně rozchodil doma, ale řeknu Vám, zlatý Tomb Raider a Call Of Duty se Stalkerem![]()
Co teda ten turnaj dneska? Asi se nechám překvapit, jaká bude situace, až se vrátím domů. Předpokládám, že to kolem té osmé stihnu...
Neboj sa nebudes, ja pridem
Už jsem také ready! Co na to prešovští?![]()
Dnešní turnaj před chvílí ukončen
Výsledné pořadí:
pre Deee-aNa
Dnešní třetí neoficiální turnaj TMNF proběhl za poněkud vyšší účasti. Zkraje tam bylo dokonce sedm jezdců. Na klikatých tratích opět dominovali miCHi následovaný maadafem a karolem1138. Zbytek výsledkové listiny je v postu 323 od miCHiho. K tomu jen pár detailů: chybí tam Hilow, který odešel chvíli před koncem a naopak tam přebývá kiwick, což je další alter ego miCHiho. Ještě, že už byl konec, jinak by asi dojel na pódium...
Kdy se sejdeme příště?
PS: v příloze jeden screen vítěze a pár screenů blba...
PS2: když už si někteří netroufnou na šotolinu (), co ten příští turnaj alespoň namixovat z různých typů tratí? Co říkáte?
Zase mě tolik nevychvaluj, podařilo se mi a ostatní taky nejezdili vůbec špatně.
O dalším turnaji: na konci byla řeč o neděli v 19.00, já bych byl pro tento den a čas
K šotolině: mně nevadí, ale nerad to jezdím. Byl jsem jednou i na nějakém serveru, kde se jezdila jenom šotolina, ale ty mapy nebyly vůbec lehké (taky to byl 90k LP server), jinak jsem taky pro, aby se mapy na příště nějak namíchaly. Pár map s hlínou mám stažených, tak bych je sem kdyžtak dal a můžete projet.
OK! Tyhle klikatice taky nejsou špatné, ale chtělo by to různorodost. Nějakou tu šotolinu, pak třeba speed, short, nebo bůhvíco ještě...
Pecka!
Vcera se mi nejak resetnul PC, tak jsem odstoupil z turnaje.
Ale stejne asi budu muset trenovat, ty vcerejsi trate byly peklo, ani jednou jsem to nestihnul do cile - ono vubec na nich najit cil byl mazec.
Jsem taky pro namixování tratí, aspon to nebude tak jednotvarne.
Nedel na turnaj je OK.
EditorPO-![]()