Srovnávací test 80mm ventilátorů - první část: https://www.svethardware.cz/recenze-srovnavaci-test-80mm-ventilatoru-prvni-cast/13378
Srovnávací test 80mm ventilátorů - dokončení: https://www.svethardware.cz/recenze-srovnavaci-test-80mm-ventilatoru-dokonceni/13383
Srovnávací test 80mm a 92mm ventilátorů: https://www.svethardware.cz/recenze-srovnavaci-test-80mm-a-92mm-ventilatoru/13698
Srovnávací test 80mm ventilátorů - dokončení: https://www.svethardware.cz/recenze-srovnavaci-test-80mm-ventilatoru-dokonceni/13383
Srovnávací test 80mm a 92mm ventilátorů: https://www.svethardware.cz/recenze-srovnavaci-test-80mm-a-92mm-ventilatoru/13698
Xilence case fan 80 mm | xpf80.r
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Cena: 73,- s DPH
+ skvěle zpracovaný, při 12V (1500ot) je slušně tichý s vynikajícím průtokem vzduchu, černo-červená kombinace vypadá dost dobře
- hodně vibruje, jako vždy: příslušenství není
Cena: 73,- s DPH
+ skvěle zpracovaný, při 12V (1500ot) je slušně tichý s vynikajícím průtokem vzduchu, černo-červená kombinace vypadá dost dobře
- hodně vibruje, jako vždy: příslušenství není
Thermaltake Smart Case Fan II
-vyhoda je regulacia v baleni, je tam aj teplotne cidlo(to ale nepouzivam)
-do ticheho pocitaca by som ho neodporucal, da sa sice zregulovat, ale potom prietok stoji za houby..
cena je imho priemerna az nadpriemerna..
-vyhoda je regulacia v baleni, je tam aj teplotne cidlo(to ale nepouzivam)
-do ticheho pocitaca by som ho neodporucal, da sa sice zregulovat, ale potom prietok stoji za houby..
cena je imho priemerna az nadpriemerna..
Výborné skúsenosti som mal s [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] a tiež [odkaz, pro zobrazení se přihlaste].
Souhlasím, momentálně mám ve skříni osazeny AC Arctic Fan 3 TC (vzadu) a Arctic Fan Pro TC (vpředu), přičemž se vyznačují tichým chodem a slušným výkonem za rozumnou cenu. ;)
[quote=eraser]Výborné skúsenosti som mal s [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] a tiež [odkaz, pro zobrazení se přihlaste].[/quote]
Lku trosku cvakaji loziska a je to slyset. jsem spokojeny s nexusama real silent na 5V :-D
Lku trosku cvakaji loziska a je to slyset. jsem spokojeny s nexusama real silent na 5V :-D
Teď jsem koupil a namontoval AC Arctic Fan 3 TC (vzadu) a Arctic Fan Pro TC (vpředu) a jsem maximálně spokojen. Myslím, že zejména s AC Arctic Fan 3 TC si fakt vyhráli. Dílenské zpracování je skvělé a ceny ještě skvělejší! Můžu jen doporučit. Kdybych je sám nenamontoval, tak ani nevím, že je tam mám!
Btw o tom cvakání ložisek už jsem někde nezávisle na sobě četl. Chci věřit tomu, že to byla prostě nějaká špatná série a už se to nebude opakovat. Takže vy, co máte tu smůlu, že jste si je bohužel koupili, tak věřte, že to cvakání není normální a upalujte s reklamačkou dřív, než sedne prach! Good luck!
Btw o tom cvakání ložisek už jsem někde nezávisle na sobě četl. Chci věřit tomu, že to byla prostě nějaká špatná série a už se to nebude opakovat. Takže vy, co máte tu smůlu, že jste si je bohužel koupili, tak věřte, že to cvakání není normální a upalujte s reklamačkou dřív, než sedne prach! Good luck!
Doporucuji: THERMALTAKE A1873 3,5 DRIVE BAY FAN KIT mam ho doma a jsem naprosto spokojeny :)
4x 80MM FAN + 3,5 SPEED CONTROL PANEL za 540,- s dani? Dyt to je skoro zadarmo ;)
4x 80MM FAN + 3,5 SPEED CONTROL PANEL za 540,- s dani? Dyt to je skoro zadarmo ;)
Tak som si prave nainstaloval do compu 80mm novy Notcua fan. Je uzasny. V porovnani so starym (pol roka stary) cooler master je to nebe a dudy
Před týdnem mi došli dva Xilence case fan 80 mm | xpf80.r. Opravdu můžu doporučit. Průtok slušnej a hluk žádnej, ani o nich nevím a za tu cenu... Možné vibrace mi tlumí gumové podložky made by home:-)
ja uz chvilku beru Nexus Real Silent 80mm a musim uznat, ze jsou sakra tichy... na 5V neni slyset ani zblizka a na 12V je slysitelne jenom na velmi kratkou vzdalenost (slyset je jenom pruvan, zadne loziska ani nic takovyho). imho ventilator jak ma byt
[QUOTE=okleger;23807]Před týdnem mi došli dva Xilence case fan 80 mm | xpf80.r. Opravdu můžu doporučit. Průtok slušnej a hluk žádnej, ani o nich nevím a za tu cenu... Možné vibrace mi tlumí gumové podložky made by home:-)[/QUOTE]
A které od Xilence máš, vím že jsou dvoje: černo-červené a průhledné? Taky uvažuji o koupění starých 80 mm fanů, asi od Xience - vzhledem k ceně/výkonu/hlučnosti; jinak kdyby nebyly Noctuy tak drahé tak si koupím něco od Noctuy (mám chladič na CPU Noctuu U12F a můžu jen doporučit, oprovdu o něm vůbec nevím a výkon i na OC CPU vynikající).
A nebo koupím rovnou TT Armor Jr. (o kterém už delší dobu uvažuju) a kašlu na nějáké 80ky...
A které od Xilence máš, vím že jsou dvoje: černo-červené a průhledné? Taky uvažuji o koupění starých 80 mm fanů, asi od Xience - vzhledem k ceně/výkonu/hlučnosti; jinak kdyby nebyly Noctuy tak drahé tak si koupím něco od Noctuy (mám chladič na CPU Noctuu U12F a můžu jen doporučit, oprovdu o něm vůbec nevím a výkon i na OC CPU vynikající).
A nebo koupím rovnou TT Armor Jr. (o kterém už delší dobu uvažuju) a kašlu na nějáké 80ky...