A4
Genius
Logitech
Microsoft
Razer
Jinou
já mám Trust - pro grafiky a Fujitsu siemens a s obouma jsem spokojená
Logitech LX8
bezdratovej 5ti tlacitkovej ergonomicky tvarovanej laser.
Prošlo mi rukama velké množství nejrůznějších myší. Od těch dnes už historických až po tu poslední, kterou používám převážně doma a tou je Logitech Nano. Nemá problémy z povrchem a na podložku už jsem dávno zapomněl. Co mi na ni vadí je loupající se tlačítka. Kdybych se měl rozhodovat znovu, neváhal bych.![]()
A4-TECH X-718BF, zatím dobrý...
Ja ted jedu na Wireless Optical Mouse 2000, Predtim Intellimouse Explorer 3.0 (2002-2007), pristi asi bude naka velika a ergonomicka od Logitechu, nejlepe taky bezdrat![]()
ja jsem vernej znacce logitech aktualne pouzivam mx revolution a mx510 (spis na hry, nebo kdyz dojdou baterky)
Kdysi dávno
Logitech Pilot Serial (fungovala snad sto let a funguje dodnes),
Amiga mouse
Logitech Pilot Wheel Mouse - to samý co serial
Microsoft IntelliMouse Explorer 4.0A - (s kolečkem funkčním i do stran) - do dvou let se podělalo levý tlačítko, mně i všem lidem co znám a měli ji.
současnost - Logitech LX3 - skvělá - (tomu se říká láska)
Naposledy upraveno uživatelem vogon: 03-08-2008 v 17:07
Ted mám A4tech za nákejch 60Kč za ty prachy si stěžovat nemužu
Předtim to byla taková klasická kuličková Geniuska
A uplně první byla stará 3 tlačítková od microsoftu ale ta mě vydržela jen asi pul roku
Kdyz jsem se rozhodoval s cim dal hrat, tak zaba pro me byla jasna volba... http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=36074
Já používám Microsoft SideWinder Mouse.Normálně stojí kolem 1500,- ,ale já jí vyhrál v jedný soutěži s Microsoftem.Předtim jsem měl bezdrátovej set Genius Wireless Twintouch Optical Office.A ještě předtím jsem měl takový obyč kuličkový myši za pár korun.
no ja sa chystam kupit Habu/Lachesis/G9 este neviem a Withman: to mas este dobre ja teraz a pred tym snad 8 rokov IntelliMouse 1![]()
Já mám Genius Navigator 335 (laser, 1600dpi).
Použivám Genius navigator 335, 800/1600 dpi laser
Tak já mam asi 3 roky Logitech Premium Optical Wheel Mouse (viz příloha). Koupil jsem ji jako OEM asi za 110kč (levnější byli tehdy už jen kuličkový).
Zvýšil jsem frekvenci USB na 500Hz, kterou myš opravdu je schopná využít (dle mousecheckeru). Rekreačně zvládala i CS a W3TF a to nikdy nepoznala co je to podložka. Jsem dodnes spokojen a překvapen![]()
Naposledy upraveno uživatelem speedsnail: 30-08-2008 v 15:33