Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie

Zobrazit výsledky hlasování: Je reálné udělat vodníka do Mini-ITX bedny s higher end komponentama?

Hlasujících
6. Pro hlasování se musíte přihlásit
  • Určitě, ale bude to práce

    6 100.00%
  • Moc kompromisů, to se nemůže povést

    0 0%
  • Já bych se o to ani nepouštěl

    0 0%
  • Bez pořádně velké bedny je vodník šílenost

    0 0%
Strana 5 z 17 PrvníPrvní ... 3456715 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 61 až 75 z 250

Téma: Vodník v Mini-ITX

  1. #61
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2011
    Příspěvků
    187

    :-P mno ale aby se to všechno v tý malý škatuli uchladilo A nemyslím si, že budu trpět na nedostatek výkonu procesoru, spíš ať se líp chladí grafika, ta bude makat víc
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #62
    Moderátor Avatar uživatele Alphacool Support
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    1,579

    OK, máme to tedy objednat ? Zálohu nepotřebuji, už jste zaplatil za tu bednu...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #63
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2011
    Příspěvků
    187

    určitě objednejte teda grafiku, desku, procesor a zdroj, vodníka jdu vykuchat dneska odpoledne, zejtra pošlu a uvidíte, co z toho půjde použít - co nepůjde použít, je Vaše
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #64
    Moderátor Avatar uživatele Alphacool Support
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    1,579

    Dobře, je to objednáno. Kdyžtak to, co zbyde z toho starého vodníka, můžeme dát na prodej sem http://www.alphacool.cz/Produkty/Akc...evy/c0111.html
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #65
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2011
    Příspěvků
    187

    To by šlo

    Ták, vodník je vykopanej ven, teď ho ještě nějak co nejvíce zbavit vody a připravit na transport. Doufejme, že to přežije bez úhony. Nějaké rady, jak to co nejlíp zabalit?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #66
    Moderátor Avatar uživatele Alphacool Support
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    1,579

    To záleží, co máte doma za materiál

    Ale ty díly jsou většinou samý kov a měď, a to vydrží všechno
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #67
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2011
    Příspěvků
    187

    Jsem to všechno umyl. Už je to míň modrý Ale co mě docela překvapilo, že z toho lítalo dost modrých cucků. Asi jsem měl vodu měnit častějc (byla tam původní ještě). Ještě zejtra večer kolega přitáhne zbytky - tomu jsem ten počítač s vodníkem prodal, teď ho chce prodat on (a jemu zase prodám svůj aktuální komp), tak z něj aspoň dostanu toho vodníka - pro toho BFU, co mu to chce prodat, je to zbytečný, spíš dokonce přítěž .
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #68
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2011
    Příspěvků
    187

    Tak všechno snad dostatečně odvodněno a zabaleno, dneska posláno, zítra by to pošta měla doručit Vám do ruky.

    Přihodil jsem tam i starou grafiku, protože kolega od ní vyhodil chladící blok, tak se už na nic jinýho, než vodní chlazení nehodí. Třeba se to dá za něco prodat, jinak je Vaše.

    Přidal jsem taky chladič na základní desku Gigabyte (musím někde vyštrachat typ) - jak vodní tak heatpipový. Mě je k ničemu.

    Dal jsem tam i 8G DDR3 a 1x SSD Intel 510 120G. Druhý mám ještě v počítači, ale půjde pak taky do týhle škatule. Tak až to budete sestavovat, tak prosím přivést kabely na 2 kousky (snad se tam vejdou )
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #69
    Moderátor Avatar uživatele Alphacool Support
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    1,579

    OK, až to dorazí tak dám vědět
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #70
    Moderátor Avatar uživatele Alphacool Support
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    1,579

    Deska, grafika a CPU jsou zde
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #71
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2011
    Příspěvků
    187

    No tak to je rychlejší, než jsem čekal - ta grafika teda byla necelej tejden teď ještě počkat na pošťáka Ondru :-P aby byl zbytek
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #72
    Moderátor Avatar uživatele Alphacool Support
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    1,579

    Takže soupis toho, co od Vás dorazilo :-)

    HPPS pumpa + shoggy
    intel ssd
    innovatek agb + měřič hladiny kapaliny
    black ice 280 radiátor + dva noiseblocker ventilátory
    aqua computer průtokoměr + kabel
    2x 4Gb ram patriot
    aquaero 5 PRO + černý panel
    alphacool cpu a chipset blok
    grafika 5850 bez chladiče

    To by mělo být vše. O víkendu na tom začneme pracovat
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #73
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2011
    Příspěvků
    187

    No to jsem rád, že to dorazilo Už jsem se začínal bát co s tím pošta udělala.

    Je v tom ještě průtočné čidlo teploty s displejem analog+digital (nevím, jestli s tím něco půjde, nejspíš asi na prodej), pár čidel teploty z aquaera, nekteré ještě nerozbalené (bylo by asi pěkné je někam připojit), pasivní heatpipe chladič na chipset (byla to gigabyte deska za 10k řada 7, nemůžu teď najít přesné označení) - od toho je i ten jeden průtočnej chladič na chipset s logem gigabyte. Jinak ten alphacool chipset block byl na tu grafiku

    Jsem opravdu zvědavej, jestli se Vám to podaří dát dohromady. Netrvám na tom, aby se tam cpala ta pumpa+shoggy+expanzka+čidlo hladiny. Možná bude lepší tam dát laing s expanz topem? Díky tomu čidlu hladiny se to blbě otevíralo / dolejvalo / zavíralo.

    Možná by byl pěknej ještě jedno čidlo teploty, protože jestli se nepletu, tak pokud se jedno čidlo dá před radiátor a druhý za, tak ten SW pro aquaero z průtoku a rozdílu teplot pěkně počítá chladící výkon ve watech. Nestačilo by jen od toho čidla s displejem ustřihnout displej a ten drát zapojit do aquaera?

    Jinak ten radiátor a ventilátory byly vcelku dobrý, to bych byl rád, kdyby se vešly.

    Největší challenge bude asi "nějak" do toho nacpat to aquaero, co? Udělat někam do bedny výřez aby byl displej vidět? Dotyková tlačítka fungovat nemusí.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #74
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2011
    Příspěvků
    187

    Tak jsem velice zvědavej, jak to pokračuje?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #75
    Moderátor Avatar uživatele Alphacool Support
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    1,579

    Zatím to nepokračuje nijak, protože v pátek nepřišel ten zdroj, přijde až tento týden ve čtvrtek Každopádně z těch Vašich zaslaných komponent nepůjde kromě RAM a SSD použít asi nic, protože radiátor je moc velký a nahoru se nevejde, a pumpa s expanzkou se tam zase nevejde kvůli zdroji (ale to budu vědět na 100% až tu ten zdroj bude). Teď ještě řeším s Aqua Computerem, jestli to Vaše Aquaero 5 PRO bude fungovat, pokud by se z něj odmontoval display jako Aquaero 5 LT - to by bylo super. Display byste si nechal ve skříni a Aquaero by mohlo frčet

    Dám vědět snad v pátek...
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 5 z 17 PrvníPrvní ... 3456715 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Vodnik je vse ok ?
    Od Neregistrovaný v sekci Alphacool - co Vás zajímá
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 23-01-2015, 17:32
  2. Nej vodník. Help
    Od Neregistrovaný v sekci Alphacool - co Vás zajímá
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 22-01-2013, 18:50
  3. Fractal Design DEFINE mini nebo ARC mini?
    Od mrdead v sekci Skříně
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 19-10-2012, 17:16
  4. Vodnik
    Od Pok v sekci Alphacool - co Vás zajímá
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 11-10-2011, 18:32
  5. Vodní chlazení: Vodnik
    Od rangers v sekci Chlazení
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 29-01-2007, 21:15