Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 3 z 3 PrvníPrvní 123
Zobrazené výsledky: 31 až 40 z 40

Téma: Jak výkonný zdroj ?

  1. #31
    Banned Avatar uživatele Pavel Boček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    4,198

    Jo...pokud bych na ně narazil v bazaru, tak vím že je můžu brát jo? díky kluci
    ale v obchodě jsou stejně dražší, tak tam ne...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    228

    Jeste to tu neni napsany, tak doplnim takovy detail: Vnitrek corsairu je seasonic, takze rozhodovani je jasny - corsair vede.

    Na mou sestavu [c2q 6600, 4* 1GB ddr2 1066, 4*500GB disk, audigy, 2* r2600xt, nejaky vetraky.] sice desne overkill, ale proc ne - utahne to vpohode 400W fortron pri plny zatezi beztak a ten ma max vykon trapnych 350watiku.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,779

    Citace Původně odesláno od Loli Zobrazit příspěvek
    Jeste to tu neni napsany, tak doplnim takovy detail: Vnitrek corsairu je seasonic, takze rozhodovani je jasny - corsair vede.
    v tomto topicu to zztim nepadlo, ale snad v kazdym jinym kde nekdo chce kvalitni zdroj to je streva seasonic a k tomu chlazeni od corsair - extremni kvalita a ticho. nemam to z vlastnich skusenosti, ale nekde jsem videl, ze corsair do nejakych 300W odberu nezvysi otacky ventilatoru...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    228

    No ja zkusenost mam a po cca trictvrte roce zacne vetrak v sesonicu docela hucet (na to jak to beru ja), mam obednanyho corsaira, v pondeli prijde a uvidime no.

    Samozrejme do seasonica prijde noctua a bude zas tichouckej.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Moderátor / Poděs SHW Avatar uživatele ICEBOSS
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,652

    napred ho vyfoukej od prachu. treba se to trosku zlepsi.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    228

    To sem udelal a je to jeste horsi. Vsak uz sem napsal, ze sem prijde corsair a seasonic s noctuo se posune o kus dal.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Banned Avatar uživatele Pavel Boček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    4,198

    Teď budu brát do PC, mezi Chieftecem a Seasonicem je SS jasná volba, co Jinak v Cybexu ho mají ještě o 15,- levnější Snad tam nejsou pitomci na reklamacích...
    Naposledy upraveno uživatelem Pavel Boček: 28-09-2007 v 01:44
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Banned Avatar uživatele Pavel Boček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    4,198

    Citace Původně odesláno od Pavel Boček Zobrazit příspěvek
    Teď budu brát do PC, mezi Chieftecem a Seasonicem je SS jasná volba, co Jinak v Cybexu ho mají ještě o 15,- levnější Snad tam nejsou pitomci na reklamacích...
    Ale stejně mě zajímá, proč stojí Chieftec tak málo, když je vlastně sám o sobě vysoce kvalitní a opět ho jenom trápí hluk.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    228

    Co sem mel chieftec, tak byl tichouckej, reguluje se totiz softwarove.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Banned Avatar uživatele Pavel Boček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    4,198

    Citace Původně odesláno od Loli Zobrazit příspěvek
    Co sem mel chieftec, tak byl tichouckej, reguluje se totiz softwarove.
    Vycházím teda z testu, kde to chlazení prej nic moc; bavíme se teda vždycky o hluk při 100% zatížení jo, bez zatížení je tichej každej. Ale jak se to může řídit SW proboha...? To bys musel mít větrák v desce; přes ATX to nejde, ty datový nejsou (no dobře, ale jen co se týče vypínání, zapínání a SB režimu, větrák rozhodně ne).
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 3 PrvníPrvní 123

Podobná témata

  1. Jak moc vykonny zdroj?
    Od phrybar v sekci Zdroje
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 04-05-2013, 13:39
  2. Dostatecne vykonny zdroj?
    Od Georginek v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 04-02-2010, 22:01
  3. Zdroje: tichý a dostatečně výkonný zdroj
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 13-11-2009, 16:29
  4. Jak výkonný zdroj vlastníte?
    Od husky14 v sekci Ankety v magazínu
    Reakcí: 36
    Poslední příspěvek: 14-02-2009, 18:26
  5. Zdroje: Jak výkonný zdroj
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 18-01-2009, 15:07