reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Gigabyte ukázal tři další desky s Intel Z97

23.4.2014, Jan Vítek, aktualita
Gigabyte ukázal tři další desky s Intel Z97
Od společnosti Gigabyte se na svět dostala zpráva o třech nových základních deskách, které využijí čipovou sadu Intel Z97. Ty na Facebooku označila jednoduše za "New Intel Chipset Motherboards" a skryla část jejich označení.
Gigabyte tedy z nějakého důvodu nechce odhalit přesné označení nových desek, které by určilo použitou čipovou sadu. Ovšem to je jasné i tak, protože není žádným tajemstvím, že zanedlouho přijdou na trh desky s Intel 9 Series. Ten kdo fotografie upravoval, navíc jaksi pozapomněl rozkostičkovat devítku v odrazu pod deskami, která je po jednoduché úpravě křivek obrázku jasně viditelná.





Máme tu tedy po modelu Gigabyte G1.Gaming Z97 nové desky Gigabyte Z97X-UD5H-BK, Z97X-SOC Force a Z97X-UD7 TH. Jde tedy o dvě desky s označením UD, což znamená Ultra Durable, přičemž první je navíc BK - Black Edition, druhá SOC - Super OverClock a třetí TH - Thunderbolt 2.





Je tedy celkem jasné, jaké mají být jejich hlavná výhody. Jde evidentně o desky, které se zařadí mezi ty dražší, na což ukazuje také nabídka slotů, mezi něž patří přinejmenším trojice PCI Express x16 a Z97X-SOC Force má dokonce čtyři takové.





Gigabyte Z97X-UD7 TH byla ukázána také z bližšího pohledu, díky čemuž můžeme jasně identifikovat její nabídku rozhraní Thunderbolt 2, SATA Express a také designu Ultra Durable.





Netrvalo také dlouho a společnost MSI následovala příkladu Gigabyte a na svém facebookovém profilu také zveřejnila fotografie svých nových základních desek.

Zdroj: Hexus.net
reklama